SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beklediğimiz Futbolcular Var"

0
Güncellendi - 2016-01-11 17:18:39
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, "Teknik heyetimiz ile sürekli istişare içindeyiz. Transferde belki geç kalındı yorumları yapılabilir ama beklediğimiz futbolcular var" dedi.

PTT 1.Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor, ikinci yarı hazırlıklarına ara vermeden sürdürüyor. Bir yandan ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılar, diğer yandan da transfer çalışmalarını gerçekleştiriyor. Antalya kampında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alima Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, ‘Teknik heyet ile birlikte transfer çalışmalarını sürdürdüklerini’ ifade etti.

Gevrek, transferde takıma en az 5 takviye daha yapılacağını belirterek, şunları söyledi; “Transfer çalışmalarımız devam etmekte. Hocamızın vermiş olduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını istişarelerle sürdürüyoruz. Bu doğrultuda en az takıma 5 transfer daha gerçekleştireceğiz. Şuana kadar bir iki transferimiz oldu. Yine takviyelerimiz olacak. Deneme sürecine aldığımız futbolcular var. Özellikle forvet bölgesinden eksikliklerimiz var. Bunun farkındayız. En az iki transferimizi forvet bölgesine yapacağız. Bir tane orta sahaya, bir tanede stoper bölgesine alacağız. Teknik heyetimiz ile sürekli istişare içindeyiz. Transferde belki geç kalındı yorumları yapılabilir ama beklediğimiz futbolcular var. Onlar hakkında da görüşmeler aralıksız şekilde sürüyor. Berat Tosun ve Guido Koçer ile ilgilendiğimiz doğrudur. Gençlerbirliği kulüp başkanı İlhan Cavcav ile bir görüşmemiz olacak. En kısa zamanda bu transferleri sonuçlandırmak istiyoruz. Bunların dışında bir forvet bölgesine bir yabancı futbolcu daha transfer edeceğiz. Hocamızın da istediği bir futbolcu olacak” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • kamil yurdakul (8 yıl önce)
    kesinlikle erol bey bence bu transfer kiralık sezon sonunda yolcu gelecek vad eden klübe para kazandırcak adamlar yerine günü kurtarma derdindeler kulübe ek gelir kaynakları oluşturulmalı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet kale (8 yıl önce)
    Transfer için biraz geç kalmadınızmı?geç ola hayrola.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAZARBEY (8 yıl önce)
    Tüm liglerde en başarılı kulüp yönetimine sahip bir takım hüviyeti kazandırdığınız ve dik duruşunuzdn dolayı teşekkğr ederim büyük başkan.Senin varlığın yeter.Arkadan konuşanlar şunu almadı bunu yapmadı diyenler kulüp başkan ararken neredeydi.Biz sana sonuna kadar güveniyoruz.Bu işlerin zamanında parayla yapanların kulübü nasıl darmadağın eyttikleri amatörde yaşayan malatyaspordan ibret alınmalıdır.Çok konuşan değil çok iş yapan bizim için önemlidir.SENSİN EN BÜYÜK BAŞKAN.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (8 yıl önce)
    Deneme zamanımı bu hafta ikinci yarı başlıyor.Sanki genç takıma seçme yapıyor.Böyle bir transfer politikası olmaz.
    0
    0
    Yanıtla