SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beklendiği Gibi.. Trafik Alt-Üst!..

A- A+ PAYLAŞ

Sıtmapınarı ve Kız Meslek Lisesi kavşaklarında yapımı devam eden araç alt geçit inşaatında, İnönü Caddesi bölümünde çalışmalara başlanacağı gerekçesiyle, Çarşamba günü öğleden sonra, Perşembe sabahından itibaren 5 gün süreyle İnönü Caddesi'nin İnönü Kapalı Çarşısı önü ile İstasyon Virajı arasında ulaşıma kapatılacağı açıklamasının yeterince duyurulamaması, bunun yanı sıra bu önemli güzergahın kapatılmasına karşın gereken fiziki önlemlerin alınamaması, ilk gün kent trafiğini adeta felce uğrattı.

İnönü Caddesi üzerindeki çalışmalarla ilgili gerekli trafik işaret ve uyarı levhalarının yeterince yerleştirilmeden, yine yeterli miktarda trafik elemanı takviyesi olmadan neredeyse kendi haline bırakılan trafik akışı, ana caddenin Perşembe sabahından itibaren kapatıldığını kapalı bölgelere geldikten sonra farkeden sürücüleri şaşkına çevirdi. Belediye önü ve Ziraat Bankası kavşaklarında yolda işaretlemelerle "kısmi" kapalılık gözlenirken, Kız Meslek Lisesi kavşağındaki çalışmadan haberleri olmayan, ana caddenin de bir şeridinin açık olduğunu gören çok sayıda sürücü, yola devam etmek istedi. Ancak, Kız Meslek Lisesi kavşağına geldiklerinde yolun kapalı olduğunu farkettiler ve bu kez, geri manevralarla kapalı yoldan çıkmaya çalışırken, ciddi ölçüde trafik karmaşası yarattılar.

Caddenin diğer bölümlerinde de aynı sıkıntılar yaşanırken, yine alternatif yollarda, daha önce olduğu gibi ciddi bir önlem alınmadığı, park yasakları uygulanarak bu alternatif yolların "geniş" tutulmasının düşünülmediği görüldü.

Bu konuya ilişkin eleştirilere karşın, ne Belediyeden, ne de trafik biriminden herhangi bir açıklama gelmedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız