SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beklenen İlgi Olmadı!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği’nce başlatılan 91 Bin Dev Öğrenci okul projesi kapsamında geliri kampanyaya bağışlanmak üzere İnönü Stadı'nda gerçekleştirilen pop sanatçısı Keremcem'in konserine istenen oranda katılım olmazken, konsere katılanlar yaklaşık 1 saat sahnede kalan sanatçının seslendirdiği şarkılarla eğlendiler.

Vali Halil İbrahim Daşöz, Vali Yardımcısı Abdullah Küçük, Milli Eğitim müdürü Mehmet Bulut ve ESOB Başkanı Şevket Keskin’in de izlediği Keremcem konserini izleyen öğrencilerin bir bölümü sahne kenarına gelerek sanatçıyı daha yakından görmek isterken bazıları da gözyaşlarını tutamayarak ağladılar.

İzleyici öğrenciler sanatçının şarkılarına eşlik ederken konser sonunda Vali Halil İbrahim Daşöz adına 3 öğrenci tarafından sanatçıya bir buket çiçek hediye edildi.

Sanatçıya çiçek hediye eden öğrencilerden Nisa Bağdatlı, bir şarkısından bir bölümünü de sanatçıyla birlikte seslendirdi.

"91 Bin Dev Öğrenci" okul yaptırma kampanyasına katkı için düzenlenmesi planlanan konserde, öğrencilerin hangi sanatçıyı görmek istediklerine ilişkin yapılan ankette, büyük bir çoğunluğun "Keremcem" demesi nedeniyle, bu sanatçıyla anlaşılmıştı.

Biletleri 10 YTL'den satılan ve 15 Haziran günü saat 17.00'de İnönü Stadı'nda başlayacağı belirtilen konser, saat 18.30'a doğru başladı ve genç sanatçı yaklaşık 1 saat sahnede kaldı.

Aşırı ilgi beklenen konser, 10 bin 500 oturma kapasitesine sahip İnönü Stadı'nda yapılırken, konseri kapalı tribünü dolduran yaklaşık 2 bin kişi izledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız