SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Beklenenin Üzerinde İlgi Var'

A- A+ PAYLAŞ

Ankara'daki "Malatya Günleri"ni değerlendiren belediye başkanı Ahmet Çakır, gösterilen ilginin beklenenin üzerinde olduğunu söyledi.

10 Ekim gününe kadar devam edecek etkinliklerle ilgili Çakır'ın değerlendirmelerini içeren belediye basın bülteni şöyle:

"7 Ekim tarihinde Ankara’da düzenlenen ‘Malatya Günleri’ etkinliği devam ederken, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, etkinliğe ilginin beklenenin üzerinde olduğunu söyledi.

Etkinliğin gerek Ankara’lılar ve gerekse Ankara’da yaşayan Malatyalılar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandığını söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu tür etkinlikleri yapma gerekliliğinin ortaya çıktığını belirtti.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katılımıyla açılan Malatya Günleri ile ilgili Başkan Çakır yaptığı değerlendirmede;

“Malatya Günleri etkinliği, Malatya içinde ve Malatya dışında yaşayan hemşerilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı. Buradaki amacımız, Malatya’nın değerlerini Ankara’da tanıtmak. Malatya, Türkiye’de marka bir şehir. Aynı zamanda bölgemizde bir cazibe merkezi. Yetiştirdiği bilim, devlet, siyaset ve işadamlarıyla Malatya’nın Türkiye’de ayrı bir yeri var.

Malatya zaten Malatya’da tanınıyor. Belediyemiz , Valilik, kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra ilçe belediyelerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız tarafından açılan standlar ile Malatya’yı Ankara’ya taşımaya çalıştık. Belediye olarak da Malatya’yı şehircilik anlamında, moderleşme anlamında tanıtmaya gayret gösterdik.

Bu etkinliğimizin bir diğer amacı da, Malatya dışında yaşayan hemşerilerimizin Malatya ile bağlarının kopmamasını sağlamak. Bu doğrultuda etkinliğimize emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

BELEDİYE STANDINA İLGİ DEVAM EDİYOR

Ankara’da düzenlenen “Malatya Günleri” etkinlikleri kapsamında en büyük beğeniyi kazanan Malatya Belediyesi Standına gösterilen yoğun ilgi devam ediyor.

Belediye Standını Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kadın ve Aileden sorumlu eski devlet bakanı hemşerimiz Güldal Akşit, Malatya Milletvekilleri İhsan Koca, Öznur Çalık, Ö. Faruk Öz, Mücahit Fındıklı, Mehmet Şahin, Mevlüt Aslanoğlu, Saadet Partisi eski Genel Başkanı hemşerimiz Recai Kutan,hemşehrimiz eski milletvekili Galip Demirel, Malatya eski valileri Saffet Arıkan Bedük, Mustafa Yıldırım ve Osman Derya Kadıoğlu, Eski Bakanlarımızdan Hüsnü Doğan ve binlerce vatandaş ziyaret etti.

Belediye Standına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle de sergilenen çok sayıda dergi, katalog ve bröşür de kısa sürede tükendi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız