SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beklentileri İyi Biliyoruz"

A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Yeni Malatya Spor'da yeni sezon hazırlıkları yoğun tempoda gerçekleştirilen çalışmalarla devam ediyor.
 
Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde ilk etap kamp çalışmasını gerçekleştiren sarı siyahlı takımda, çalışmalar neşeli geçerken; teknik patron Cafer Aydın futbolcularla yakından ilgileniyor. Ankara Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek olan ikinci etap kamp çalışmasına kadar takımı kondisyon bakımından çok iyi duruma getirmeyi planlayan teknik direktör Cafer Aydın, antrenmanlarda futbolcuları, istediği hareketleri tam anlamıyla yapması için sık sık uyarıyor. Yapılan çalışmalar askeri eğitimi aratmıyor.
 
GÜNDÜZ KONSİYON AKŞAM TOP ÇALIŞMASI
İlk etap kamp çalışmaları çerçevesinde günde çift antrenman yapan sarı siyahlı takım sabah antrenmanında fizik ve kondisyona yönelik çalışma yaptı. Fizik ve kondisyon antrenmanında futbolcular yoğun efor sarf etti. Takım akşam antrenmanında ise top çalışması yaptı. Teknik direktör Cafer Aydın, oyun sistemine yönelik çalışmalar yaptırırken, futbolcular yaptıkları hareketlerle tam not aldı.
 
Öte yandan Yeni Malatya Spor teknik direktörü Cafer Aydın, yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili basın mensuplarına bilgiler verdi. İlk etap kamp çalışmalarında 10 günü geride bıraktıklarını kaydeden Aydın, "İlk etap kamp çalışmamızda futbolculara fizik ve kondisyona yönelik çalışmalar yaptırıyoruz. Ankara Kızılcahamam'da yapacağımız ikinci etap kamp çalışmalarına kadar da bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çalışmalar gayet iyi geçiyor. İlk etap kamp çalışmamıza fizik ve kondisyon çalışmalarına ağırlık veriyoruz. İkinci etap kamp çalışmamızda da ağırlıklı hazırlık maçları yapacağız" dedi.
 
"OYUN SİSTEMİMİZİ OTURTMAK İSTİYORUZ"
Aydın, Malatya'daki çalışmaların yoğun bir tempoda sürdüğünü ifade ederek, "Günde çift antrenmanla hazırlıklarımıza devam ediyoruz. antrenmanlarımızın gündüz bölümünde fizik ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapıyoruz. Akşam bölümünde ise top çalışması yapıyoruz. Top çalışmasında özellikle oyun sistemimizi belirlemeye yönelik çalışmalar yapıyoruz. Ankara Kızılcahamam kampına oyun sistemimizi oturtmuş bir şekilde gitmek istiyoruz" diye konuştu.
 
"ŞEHRİN BEKLENTİLERİNE CEVAP VERMEK İSTİYORUZ"
Takım olarak Malatya şehrinin kendilerinden ne istediklerini bildiklerini kaydeden Aydın, "Özellikle art arda alınan galibiyetler ve takımın play off'a gitmesinin ardından şehirde iyi bir atmosfer oluştu. Şehrin beklentisini çok iyi biliyoruz. Hepimiz bu takımın bir üst lige çıkmasını istiyoruz. Dediğim gibi şehrin beklentisinin farkındayız. Sorumluluğumuzu da biliyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde yapıyoruz. İlk düdükten itibaren en iyi mücadeleyi sergileyerek, son düdükle birlikte mutlu sona ulaşmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız