SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beklentilerin Farkındayız'

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:11:27
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen bir törenle 2013-2014 akademik yılının mezun öğrencileri yemin ettiler.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan törene Eczacılık Fakültesi Dekan Vekili Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Özdemir, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Heyecan ve mutluluğun birlikte yaşandığı törende mezun öğrenciler adına konuşan Fakülte birincisi Canan Taygar, “Bu diplomayı aldıktan sonra hepimiz güzel ülkemizin farklı yerlerine dağılarak mesleğimizi icra etmeye başlayacağız. Ailelerimizin, toplumun ve ülkemizin bizden beklentilerinin neler olduğunun farkındayız. Eğitimimiz süresince kazanmış olduğumuz mesleki etik değerlerimize ve yeminimize bağlı kalarak bu beklentileri karşılayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Eczacılık Fakültesi Dekan Vekili Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Özdemir ise konuşmasında, “Eczacılık, her şeyden önce, insan sağlığını merkeze alan, temeli sadece kendisinin ve çalışanlarının emeği sonucunda hastalarıyla arasında organik bağ olan bir meslektir.  Bu yüzden insan ve toplum sağlığına hizmet eden, sizlere son derece ciddi sorumluluklar yükleyen, değerli bir meslektir. Bu gün gururla yemin törenlerini yaptığımız sevgili genç arkadaşlarımız, özverili çalışmaları sayesinde bugünkü başarıya kavuşmuşlardır. Kendilerini yürekten kutlarken eczacılık mesleğinin onurunu koruyan ve yücelten, evrensel bilim ve teknolojiyi esas alarak, ilacın üretiminden tüketimine kadar geçen her aşamada etkin görev ve sorumluluk üstlenen eczacılar olacağınızdan emin olduğumuzu belirtmek isterim.” dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından mezun eczacı adayları yemin ettiler. Kurulduğu günden bugüne toplam 257 mezun veren İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi bu yıl 42 öğrenciyi mezun etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız