SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beklentilerini Caniye Bağladılar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:50:29
A- A+ PAYLAŞ

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, ''Etnik temelli bölücü terör ve İmralı'da yatan elebaşı, AKP tarafından çözümün ve barışın adresi olarak taltif edilmiş ve böylesi bir mevkiye hızla terfi edilmiştir'' dedi. 

Kılavuz, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Malatya İl Başkanlığı'nın Atatürk Spor Salonu'nda düzenlediği ''Türk Milleti Sensiz Asla'' adlı konser öncesi yaptığı konuşmada, çözüm sürecine değindi. 

Kılavuz, sürece ilişkin şu iddialarda bulundu: 

''Bu oyunun planlayıcılarını, figüranlarını ve destekleyicilerini, kol kola girenlerini, sahte gözyaşı dökenlerini 'milletim' diyerek milleti aldatanları, Türk milletini ayağının altına almaya kalkanları, 'dinim' diyerek Müslüman kardeşlerimizin duygularını suistimal edenleri bilenler vardır. Ülkücüler vardır, Türk milliyetçileri vardır. Etnik temelli bölücü terör ve İmralı'da yatan elebaşı, AKP tarafından çözümün ve barışın adresi olarak taltif edilmiş ve böylesi bir mevkiye hızla terfi edilmiştir. Görünen odur ki hükümet Türk'lükle beklentisini İmralı canisine bağlamış, siyasi geleceğini ve Türkiye'nin akıbetini bu bebek katilinin kanlı ellerine bırakmıştır.'' 

MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız ise çözüm sürecini eleştirdi. 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Malatya İl Başkanı Oğuz Kutlubey de Türk milletinin bugüne kadar bu topraklarda kardeşçe yaşadığını kaydetti. 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı için yardımların kabul edildiği gece, sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın konseriyle devam etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız