SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bekletirsek, Söverler!"

A- A+ PAYLAŞ

 

Büyük Bayanlar Açık Alan Türkiye Hokey Şampiyonası ve Süper Lig'e yükselme müsabakalarının açılış töreni gerçekleştirildi.

Yeşiltepe Stadı'nda gerçekleştirilen açılış törenine; Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'nın yanı sıra Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, TÜFAD 2. Başkanı Muharrem Zeyno, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca, antrenör, sporcular ve hakemler katıldı. Açılış töreninde bir konuşma yapan Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Malatya'nın kayısısının yanında hokey sporuyla da ünlü olduğunu söyledi. Karakan, Malatya'nın hokey sporunda önemli bir yere sahip olduğunu kaydederek, "İl Genel Meclisi Başkanımız Naci Şavata ile spor adına yapacağı işleri konuştuk. Dolayısıyla Malatya'da amatör sporun ve hokey sporunun sırtı yere gelmeyecek. Sporcu ve antrenör arkadaşlar beni sevdiklerini söylerler. Ama güneşte fazla bekletirsek, söverler. Ben federasyonumuzun 2011 yılı faaliyet programında yer alan ve federasyonumuz açısından son derece büyük önem arz eden Büyük Bayanlar Açık Alan Türkiye Hokey Şampiyonası ve hokey tarihinde ilk defa tecelli edecek Süper Ligi seçmeleri Malatya'da yapılacak. Bütün sporcularımıza bu anlamda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan'a Malatya hokey sporuna katkılarından dolayı plaket ve şilt takdim etti.

Cuma günü sona erecek müsabakalarda; 1966 Malatyaspor, Abant İzzet Baysal Spor Kulübü, Alanya Belediye, Amasya İl Karması, Anadolu Ateşi Spor Kulübü, Ankara İl Karması, Antalya Polis Gücü, Çamlıca Spor Kulübü, Çankaya Spor Kulübü, Keçiören Bağlum Spor Kulübü, Konya Belediye Spor, Kurhan Spor Kulübü, Malatya Alaca Spor Kulübü, Malatya Hokey Spor Kulübü, Malatya Kano Rafting Spor Kulübü, Nizip Halk Eğitim Merkezi, Tatar Spor Kulübü, Zonguldak Fener Spor Kulübü takımları ter dökecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız