SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bekleyip Göreceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi'nde bayramlaşma töreni düzenlendi.

İnönü Üniversitesi misafirhanesinde düzenlenen törene CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş ve üniversite idari personeli ile öğretim üyeleri katıldı.

Bayramlaşma sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Rektör Çelik, kadro kanunundaki son gelişmelerle ilgili soru üzerine, "Bildiğiniz üzere 10 yıllık bir süreç içerisinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden genel kurula gelmeyen kadro kanunu, milletvekillerimizin çalışmalarıyla
Meclis Genel Kurulu'na gelecek şekilde işlem gördü. Bayram sonrası üniversitemizin kadro kanunu çıkacaktır. Ancak, 4B'li çalışan arkadaşlarımızı kanun kapsamıyor. Bin civarında olan kadroda, akademik, idari ve yardımcı personel yer alıyor. 300 akademik kadro, uzman ve araştırma görevlisini kapsıyor. Hep birlikte bekleyip göreceğiz. Kadro kanununun 2008 yılı sonuna kadar çıkmasını diliyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız