SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bekleyip Göreceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Mülkiyeti İl Özel İdaresi'ne ait olan ve Süzer Grubu tarafından 14.5 yıldır işletilen, geçtiğimiz günlerde yapılan ihale ile 9. 8 milyon teklif veren Malatya Hayat Sağlık Hizmetleri A.Ş. ye (MAHAŞ) satılan Altın Kayısı oteli 2008 turizm sezonuna iddialı hazırlanıyor.

2008 yılı turizm sezonunun başlaması nedeniyle Otel yönetimi tarafından bir basın toplantısı düzenlendi. Otelin satışından sonra Otelin genel müdürlüğüne atanan Coşkun Candaş, Genel Müdür yardımcısı Ali İhsan Öztürk ve Halkla İlişkiler Müdiresi Hatice Pekşen’in katıldığı basın toplantısında ilk olarak genel Müdür Yardımcısı Öztürk konuştu. Öztürk; “Süzer grubu tarafından işletilen ve Malatya’mızın 4 yıldızlı tek konaklama tesisi olan Altın Kayısı Otelimiz, yeni turizm sezonuna güçlü bir şekilde hazırlanmaktadır. Sezonu, 17 Mayıs'ta Türk Sanat müziğinin sevilen sanatçısı Coşkun Sabah’ın katılacağı galayla açıyoruz. Hepimizin bildiği gibi geçtiğimiz günlerde yapılan ihale ile otelimiz mülkiyeti başka bir gruba satıldı. Fakat bizim Ekim ayına kadar süremiz var ve bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz” dedi.

Genel Müdür Coşkun Candaş ise “ İstanbul Otelcilik grubu olarak işletmesini 14.5 yıldır üstlendiğimiz Altın Kayısı Otelindeki hizmetlerimizi Ekim ayına kadar aksatmadan geliştirerek ve düzenleyeceğimiz sanatsal etkinliklerle ve otelimizde kullanılmayan kapalı havuz gibi mekanları da hizmete açarak devam edeceğiz. Yani, yeni sezona güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz” dedi.

“Otel yeri geçtiğimiz günlerde farklı bir sektöre satıldı, ama sizler başta yönetim olmak üzere bir çok değişikliğe gidiyorsunuz, bunun bir nedeni var mı?” sorusunu Genel müdür Candaş, “ Otelin işletmesi Ekim ayına kadar bizde. Grubumuzun ilkeleri doğrultusunda faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Yapılan ihale şartnamesi henüz onaylanmadı. Bu arada neler olur bilinmez. Fakat biz grup olarak ilkelerimiz doğrultusunda hizmetlerimizi sürdüreceğiz” diye yanıtladı.

“Otelin mülkiyetini satın alan grupla grubunuz arasında resmi veya gayrı resmi bir bağlantı veya bir görüşme oldu mu?” yönündeki soruya ise genel müdür Candaş “ Resmi veya gayrı resmi bir bağlantımız yok. Ama geçtiğimiz günlerde satın alan grubun bir sözcüsüyle grubumuz yetkilileri arasında bir görüşme oldu. Süreç nasıl gelişir onu da bekleyip göreceğiz” yanıtını verdi.

FOTO: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız