SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bektaş Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Aniden rahatsızlanan ve kaldırıldığı TÖTM'de tüm müdahalelere rağmen Çarşamba günü öğleden sonra beyin ölümü gerçekleşen Malatyaspor'un malzemecisi Bektaş Koç, Perşembe günü saat 10.00'da ailenin de kararıyla yaşam destek cihazlarının durdurulmasıyla vefat etti. Koç'un cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Malatyaspor'da 20 yılı aşkın süre malzemeci olarak hizmet eden, Arguvan Ektir (Tarlacık) Köyü doğumlu, 3 çocuk babası 43 yaşındaki Bektaş Koç, 19 Mayıs Pazartesi günü baş ağrısı ve denge kaybı şikayetleriyle Turgut Özal Tıp Merkezi'ne başvurmuş, kısa süre sonra komaya girmişti. Beyninde tümör olduğu ve aynı zamanda Menenjit Hastalığı'na yakalandığı belirlenen Koç'un, Çarşamba günü saat 15.30 itibarıyla beyin ölümü gerçekleşmişti.

Yaşam destek cihazlarıyla kalbi çalıştırılan ve solunumu devam eden Koç'un yaşam destek cihazlarından bugün saat 10.00'da çıkarılmasıyla vefat ettiği bildirildi.

Koç'un cenazesi Şehir Mezarlığı Camii'nden kaldırıldı. Cenaze törenine Bektaş Koç’un yakınları, Malatyaspor Kulübününün mevcut ve eski yönetim kurulu üyeleri, Malatya Belediye Başkan Vekili Muammer Özpolat, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz, halen Malatyaspor formasını giyen futbolcular, Emrah Tuncel, Mustafa Olcaytu,Aliş Şimşek, Murat Duman, Mehmet Albayrak, Hakan Söyler, Mustafa Sert, Mahmut Acar, Serdar Samatyalı, Engin Ekler, Tayfun Seven, Mehmet Budak, Selim Akbulut, Serkan Dökme, Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç, Malatyasporlu eski futbolcular Fevzi Tuncay, Bora Körk, Serdar Boyraz, Atilla Birlik, Mert Korkmaz, Şeyhmuz, Bülent Akın, kaleci antrenörü Hakan Polat, Malatya Belediyespor Kulüp Başkanı ve Malatya ASKF Başkanı Fahrettin Eserdi, Malatya Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin ve Belediyespor’un bazı futbolcuları, Spor Taban Birliklerinin temsilcileri, geçmişte Bektaş Koç ile çalışmış futbolcu ve antrenörler, mesai arkadaşları ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

MESAJLAR..
Yurt dışında olduğu için cenazeye katılamayan Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk, Bektaş Koç’un ölümünden büyük üzüntü duyduklarını belirterek “Bektaş kardeşimiz Malatyaspor’a yıllarını vermiş bir arkadaşımızdı. Malatyaspor’da onun çok emeği vardı. Ölümünden büyük üzüntü duydum. Merhume Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Malatyaspor eski başkanlarından Hikmet Tanrıverdi ise, “Bektaş Koç’un vefatından büyük üzüntü duydum. Malatyaspor’a uzun yıllar hizmet etti. Görevini layıkıyla yapan, hepimizin sevdiği bir arkadaşımızdı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.

KONAK'IN BABASI VEFAT ETTİ..
Öte yandan Malatyaspor kaleci antrenörü Kazım Konak’ın babası Ahmet Konak, vefat etti. Bir süreden beri kanser tedavisi gören Ahmet Konak, memleketi Çorum’da toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız