SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bektaş'ta Beyin Ölümü

A- A+ PAYLAŞ

Geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan Malatyaspor'un malzemecisi Bektaş Koç'un beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi.

Yaklaşık 20 yıldır Malatyaspor'da görev yapan, Arguvan Ektir (Tarlacık) Köyü doğumlu, evli ve 3 çocuk babası 43 yaşındaki Bektaş Koç, önceki gün akşama doğru baş ağrısı, denge yitirme gibi şikayetlerle Turgut Özal Tıp Merkezi'ne başvurmuş, kısa süre sonra da komaya girmişti. Beyninde tümör olduğu ve aynı zamanda Menenjite yakalandığı belirlenen Koç, Anestezi ve Reanimasyon Bölümü'nde yoğun bakıma alınmıştı.

DEKANIN BABASI ÖLDÜ..
Öte yandan İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özfer Yeşilada'nın KKTC'de yaşayan babasının 21 Mayıs günü vefat ettiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız