SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belde Adaylarını Tanıttılar

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya'da belde belediye başkan adaylarını tanıtım programı düzenledi.

AKP il binası salonunda düzenlenen tanıtım programında konuşan Malatya milletvekili Öznur Çalık, "Adaylarımızın Halka hizmet, Hak'ka hizmet düsturu ile çalışacaklarına inanıyoruz"diyerek, 30 Mart sabahı bütün adayların tulum çıkararak başkan olmasını temenni ettiklerini dile getirdi.
AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin ise, "Seçimde kazanacak arkadaşlarımız, parti rozetini çıkarıp, hizmet rozetini takacaklardır" ifadelerini kullandı.

Zaman zaman partilerine ve adaylarına çamur ve taş atıldığını söyleyen Şahin, "Kurumuş ağaçlara karşı dönüp bakmayacağız. Kurumuş ağaçlara karşı dimdik duracağız" şeklinde konuştu.

"Ben değil, biz düsturu ile çalışacağız" diyen Mustafa Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'daki dimdik duruşu gibi her türlü sorunlara karşı dimdik duracaklarını kaydetti.

Konuşmalardan sonra belde belediye başkan adayları tanıtıldı.

AKP Belde belediye başkan aday adayları şu şekilde;

Akçadağ-Bahri: Ali Pektaş, Akçadağ- Kozluca: Mehmet Altıntop, Battalgazi-Hasırcılar: Mehmet Tav
Battalgazi Hatunsuyu: İbrahim Karadeniz,
Darende-Aşağıulupınar: Sezai Gürbüz, Darende-Ayvalı: Vahap Özdemir , Darende-Balaban: Mehmet Kılıçer, Darende-Ilıca: Hasan Bayram, Darende-Yenice: Mehmet Yücel,
Doğanşehir-Erkenek: Mehmet Bayram, Doğanşehir-Gövdeli: Bayram Kaya, Doğanşehir-Kurucuova: Mehmet Karakaş, Doğanşehir-Polat: İsmet Güzel, Doğanşehir-Söğüt: Mesut Sülü, Doğanşehir- Sürgü: Mustafa Gülhaş,
Doğanyol-Gökçe: Eşref Aydın,
Hekimhan-Güzelyurt: Ali Arslan, Hekimhan-İpekyolu: Kaya Akgül, Hekimhan-Kocaözü: Gani Karaca, Hekimhan - Kurşunlu: Necati Benli,
Kuluncak-Sofular: Kamil Çelik, Merkez-Erenli: İrfan Varol, Merkez-Yaygın: İrfan Karataş
Merkez-Beydağı: Bayram Pesen, Merkez-Şahnahan: Cumali Arıkan,
Pütürge-Nohutlu: Kasım Tilmaç, Pütürge-Tepehan: Nedim Çeker,
Yazıhan-Durucasu: Mustafa Kuşbey,
Yeşilyurt-Bostanbaşı: Hasan Aydoğan, Yeşilyurt-Gündüzbey: Hüseyin Selçuk, Yeşilyurt-Yakınca: Veysel Katırcı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız