SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Sattı, Esenlik Aldı!

0
Güncellendi - 2016-05-05 23:46:08
Belediye Sattı, Esenlik Aldı!
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, büyük çoğunluğu Tecde Mahallesi’nde olmak üzere satışa çıkardığı 51 parselin 17'sini sattı. 17 parselden birine Belediye Esenlik Şirketi teklif verdi.

Konu ile ilgili olarak alınan bilgilere göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi Encümeni, 5 Mayıs Perşembe günü 51 parsel için açık artırma suretiyle ihale düzenledi. Düzenlenen ihale sonucunda satışı gerçekleştirilen 17  parselin toplam  değeri 3 milyon 450 bin TL.

2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesine göre ‘Açık Teklif Usulü’ ile satılan parsellerin satış fiyatları en düşük 11 bin olurken, en yüksek satış fiyatı ise 1 milyon 650 bin TL oldu.

İhale yoluyla satışı yapılan 17 parselin satışı, ita amirinin onayıyla kesinlik kazanacak.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

SATILAN 17 PARSEL VE TALİPLER

Pano08

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • ramazan (7 yıl önce)
    m2 kare fiyatları mı bu :)) bu nedir ya niye kimsenin haberi olmuyor. bedavaya arsa vermişler. esenlik de onu geri zararına eşe dosta verir. birde bir şey merak ediyorum niye m2 kareleri dönümleri yazılmıyor. BEDAVADAN YER ALIR MİLLET dışarıda bir laf etsen seni dinsiz ilan ederler.
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (7 yıl önce)
    Kayısıcı kardeş, sen ihaleye girdin, teklif verdin de vermediler mi???
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kaplan (7 yıl önce)
    Hatice Birgül cumurcu doktor da ne para varmış helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Kimse girmez ihaleye, sonrasında ise bağırır bağırır dururlar, Sümerbank arazisi bedavaya gitti diye yaygarayı kopardılar, ihaleye girmek için ya paraları yetmemiş, ya da şartları sağlayamamışlardır. Daha sonra ise aleyhte bir propaganda, at çamuru izi kalsın. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısıcı (7 yıl önce)
    Al gülüm ver gülüm!!!
    0
    0
    Yanıtla