SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye 18 Araç Aldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin hizmet etkinliğini artırmak için makine parkını güçlendirdiği, son olarak iş makinelerinin de aralarında bulunduğu 18 yeni araç satınaldığı açıklandı.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Geçtiğimiz hafta vatandaşların daha rahat seyahat edebilmeleri için otobüs alan Malatya Belediyesi, makine ve araç parkını da güçlendiriyor. Yatırım ve hizmetlerin daha hızlı bir şekilde yapılması ve tasarruf sağlanması amacıyla Belediye tarafından 2 milyon liraya 18 adet iş makinesi ve araç alındı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır alınan araç ve makinelerle ilgili bir açıklama yaptı. Belediye Başkanı Ahmet Çakır Malatya trafiğinin rahatlatılması, amacıyla projelendirilen yolların yapılmasını sağlamak için araç ve makine parkını güçlendirdiklerini söyledi.

Başkan Çakır, “Projelendirdiğimiz yolların açılmasını sağlamakla beraber doğacak alt yapı hizmetini de en iyi şekilde yapmak için araç parkımızı güçlendirmemiz gerekiyordu. Alınan bu 18 makine ve araçla birlikte bu ihtiyacın büyük bir bölümünü temin ettik. Hedefimiz yeni yolları açıp, alt yapısını tamamlayarak Malatya trafiğini daha da rahatlatmak. Bunun için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır alınan 18 makine ve aracın toplam maliyetinin 2 milyon 17 bin Türk Lirası olduğunu, bunun 1.5 milyonunun İlleri Bankası kredisi kullanılarak alındığını, bu kredinin ise 3 yılda ödeyeceklerini söyledi.

Yeni alınan makine ve araçlar:

7 adet Kamyon
1 adet Greyder
1 adet Büyük Yükleyici
1 adet Toprak Silindir
1 adet Asfalt Silindir
1 adet Mini Yükleyici
4 adet Pikap
1 adet İtfaiye Arazözü
1 adet çok amaçlı Kurtarma Aracı"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız