SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye 3 Otobüs Satınaldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, otobüs filosunu 3 yeni otobüsle takviye etti. Satın alınan otobüslerin çalışacağı hatlar da belirlendi.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, mevcut otobüs filosu içinde yer alan bazı otobüslerin artık çalışamaz duruma geldiği belirtilerek, meydana gelen aksamaların önlenmesi ve vatandaşların daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için 3 adet BMC Belde 220 CB Marka otobüs satın alındığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, otobüs filosunun daha da güçlendirilmesi amacıyla yeni otobüs alımlarının devam edeceği belirtilerek, “Belediyemiz MOTAŞ Şirketi tarafından vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde şehir içinde seyahat etmelerini sağlamak ve otobüs filosunu güçlendirmek amacıyla ilk etapta 3 adet otobüs satın alındı. Alınan 3 kapılı otobüslerin her biri 37 oturan, 64 ayakta olmak üzere toplam 101 yolcu kapasiteli.

Malatya Belediyesi MOTAŞ Şirketi tarafından yaklaşık 420 Bin YTL’ye alınan otobüsler; Temelli, Yeşiltepe ve Üniversite hattında hizmet verecek. Bu otobüslerin söz konusu güzergâhlarda hizmete girmesiyle birlikte, buralarda yaşanan sıkıntılar da büyük oranda çözüme kavuşmuş olacaktır” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız