SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye 40 Milyon Bekliyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, Torba Yasanın içinde kabul edilen, faiz ve cezaların silindiği 6111 Sayılı Borçların Yapılandırılmasına ilişkin kanunun yürürlüğe girmesinden sonra vatandaşların bu fırsattan yararlanmasını istedi. Belediye bu yasa kapsamında 40 milyonluk tahsilat bekliyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Güven, belediye alacaklarının yapılandırılmasıyla ilgili olarak yapılandırma başvurularının başladığını ve bunun için özel bir servis oluşturduklarını söyledi.

Fatih Güven, ağırlıklı olarak su borcu olmak üzere, Malatya Belediyesi’nin yapılandırmadan yaklaşık 40 milyon TL gelir beklediğini bildirdi.

Güven, yasa kapsamında belediyelere borcu olan vatandaşların ve kurumların bu borçtan doğan faiz ve cezalarının silindiğini hatırlatarak, bu fırsatı iyi değerlendirmeleri gerektiğini bildirdi.

SON BAŞVURU 2 MAYIS
Yasadan yararlanmak için son başvuru tarihinin 2 Mayıs 2011 ve ilk taksitin de 31 Mayıs 2011 tarihinde ödenmesi gerektiğini vurgulayan Güven, Malatya Belediyesi’nin ağırlıklı olarak su alacağı olmak üzere yaklaşık 40 milyon TL (40 trilyon lira) alacağı bulunduğunu ifade etti.

Güven, daha önce borçlu olduğum kurum ile itilafa düşmüş ve mahkemeye başvurmuş olanların, yapılandırmadan yararlanabilmeleri için açtıkları davadan vazgeçmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız