SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Araç Aldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından 5 damperli kamyonun yanı sıra daha önce alınan 2 kamyonet de gezici aşevine dönüştürüldü.

Araç alımı ile ilgili Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın göreve gelmesiyle birlikte araç-gereç ve makine parkını güçlendiren Malatya Belediyesi 5 Adet damperli kamyon daha aldı.

Malatya Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın göreve geldiği tarihten itibaren hizmet kalitesini ve hızını artırmak amacıyla Makine Parkının yenilemeye başladığı belirtilerek, miadını tamamlamış araçların geri çekildiği, mevcut araçların bakım ve onarımlarının düzenli bir şekilde yapıldığı belirtilerek ayrıca yeni makinelerin alımına da devam edildiği belirtildi.

Son 4.5 yıl içerisinde Çekici, Kamyon, Finişer, Silindir, Loder, Tuzlama Aracı, Dorse, Kamyonet, Ekskavatör, İtfaiye Arazözü, Kırıcı, Kar Temizleme Bıçağı, Çim Biçme Makineleri ile biri engelli olmak üzere 27 adet otobüs alınarak hizmete sunuldu.

Malatya Belediyesi son olarak 600 bin YTL değerinde 5 adet damperli kamyon satın aldı. Alınan bu araçlarla birlikte Malatya Belediyesi’nin makine parkı daha da güçlenmiş oldu.

Öte yandan daha önce alınan kamyonetlerden iki tanesi seyyar aş evine dönüştürüldü. Fakir ve mağdur durumda olan vatandaşlara hizmet etmek üzere 12 bin YTL harcama yapılarak iki adet kamyonet seyyar aş evine dönüştürülerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Malatya Sanayi Esnafı ile her zaman iş birliği içinde olan Malatya Belediyesi, Sanayi Esnafı ile el ele vererek Emisyon-Asfalt tankı ile traktör römorkuna monte edilen tuzlama makinesi yaptı. Emisyon-Asfalt tankı ile tuzlama makinesi 12 bin YTL’ye mal oldu.

Yeni araçların alımı ile ilgili olarak Belediye önünde bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı H.Cemal Akın, hemşerilerine daha iyi hizmet edebilmek için kendi dönemlerinde 11.8 trilyon liralık iş makinası ve otobüs satın aldıklarını belirterek, “Yeni aldığımız iş makinaları ve otobüslerle Malatyamız’a daha modern hizmetler yapma gayreti içerisindeyiz. İnşallah yeni araçlarımızla hemşerilerimize daha bereketli ve daha hızlı hizmetler üreteceğiz” şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız