SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Başkanı Akın Kaza Geçirdi

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın da içerisinde bulunduğu makam otosunun Ankara'dan gelirken Akçadağ yakınlarında kaza yaptığı bildirildi. Akın ile araçta bulunanların hafif yaralandıkları, Beydağı Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikleri öğrenildi.

Edinilen ilk bilgilere göre, kaza 17.00 sıralarında Akçadağ Kağıt Fabrikası yakınlarında oldu. Futbol Federasyonu genel kuruluna Malatyaspor delegesi olarak katılan Belediye Başkanı Cemal Akın, karayoluyla Ankara'dan Malatya'ya dönerken, 44 FF 220 sivil plakalı Volkswagen Passat marka makam otosu Kağıt Fabrikası yakınlarında, buzdan kayarak yoldan çıktı ve şarampola uçtu. Bu kaza sırasında Belediye Başkanı Akın'ın kafasını ön koltuğa çarptığı ve hafif yaralandığı öğrenildi. Kazadan sonra Belediye Başkanı Cemal Akın ve araçta bulunan iki makam sürücüsü Turan Taşdemir ve Hacı Bayram Çatar, Beydağı Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirildiler. Burada Akın'ın tomografisi, sürücülerin de röntgen filmi çekildi, genel kontrolleri yapıldı. Herhangi bir ciddi durum saptanamayınca üçü de taburcu edildi.

Alnında küçük çapta yaralanmalar olduğu görülen Belediye Başkanı Akın, Beydağı Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde yapılan kontrollerin ardından taburcu edilirken yaptığı açıklamada, "Gizli buz nedeniyle arabamız kaydı. Gördüğünüz gibi iyiyim." dedi.

FOTO: Belediye Başkanı Akın, kaza sonrası genel kontrollerinin yapıldığı Beydağı Devlet Hastanesi Acil Servisi'nden ayrılırken görülüyor.(İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız