SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Başkanı Akın'ın Esnaf Gezisi

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın, İnönü Kapalı Çarşısı ile Fuzuli Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ettiği bildirildi. Malatya'ya yakışmayan görüntüye sahip olan İnönü Kapalı Çarşısı'nın üstünün de yakında düzenleneceğini bildiren Akın, gezisi sırasında vatandaşlarla da sohbet etti.

Belediye Basın Bürosu Akın'ın gezisi ile ilgili açıklaması şöyle:

"Vatandaşların ve Malatya’nın sorunlarını dinlemek, fikir alışverişinde bulunmak amacıyla vatandaş, sivil toplum örgütleri ve meslek temsilcileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı H.Cemal Akın, İnönü Kapalı Çarşısı ile Fuzuli Caddesi esnaflarını gezdi.

İlk önce İnönü Kapalı Çarşısı’ndaki esnafları işyerlerinde ziyaret eden Başkan Akın, Malatya’ya yakışmayan görüntüler arzeden ancak Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu’nun projeyi onaylaması gerekmesinden dolayı bir süredir bekleyen İnönü Kapalı Çarşısı üstünün yakında düzenlenmeye başlanacağını ve çok güzel olacağını söyledi.

Daha sonra Çilesiz Merkez otobüs durağında vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı H.Cemal Akın, ardından Fuzuli Caddesi’ne geçerek buradaki esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Akın ayrıca Fuzuli Caddesi’nde Fırat İlköğretim Okulu öğrencileriyle de bir süre sohbet etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız