SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Başkanı Panikledi Ve..

A- A+ PAYLAŞ

Merkeze bağlı Beydağı Beldesi’nin bağımsız belediye başkanı Abuzer Sarıtaş, yönetimindeki otomobilin takla atması sonucu yaralandı.

ÖNÜNDEKİ ARAÇ TAKLA ATINCA PANİKLEDİ..
Jandarma’dan alınan bilgiye göre; kaza Pazartesi gecesi 21.00 sıralarında Malatya-Kayseri yolu Akçadağ ilçesi Kozluca mevkiinde meydana geldi. Mustafa Zeybek yönetimindeki 34 plakalı otomobil, yağışlı havada viraja hızlı girince sürücünün kontrolundan çıkarak takla attı. Bu aracın arkasından gelen ve kazayı gören Beydağı (Mamurek) Beldesi belediye başkanı Abuzer Sarıtaş da paniğe kapılarak direksiyon hakimiyetini kaybetti ve Sarıtaş’ın yönetimindeki 44..006 plakalı oto da, yolun solundaki toprak yığınına çarptıktan sonra devrildi. İki aracın sürücüsünün de hafif yaralandıkları, Belediye Başkanı Sarıtaş’ın evinde istirahat ettiği bildirildi.

DİĞER KAZALAR..
Hekimhan’dan Kuluncak yönüne gitmekte olan Cafer Aslan yönetimindeki traktörün römorkunda bulunan 25 yaşındaki Aziz Aslan, Kuluncak’ın Bahçelievler Mahallesi’nde dengesini kaybederek düştü ve ağır yaralandı.

Malatya Elazığ karayolu 5. kilometrede, Malatya yönüne gelmekte olan Yasin Zafer yönetimindeki 44 AS 656 plakalı oto, dikkatsizlik sonucu şarampola yuvarlandı. Araçta bulunan İshak Karaman’ın yaralandığı bildirildi.

Çelikhan yönünden Doğanşehir’e gelmekte olan 47 yaşındaki Hüseyin Yağcı yönetimindeki 02 plakalı araç, 16.30 sıralarında Doğanşehir Güzelköy mevkiinde, sürücünün direksiyon başında uyuması sonucu kaza yaptı ve sürücü yaralandı.

Malatya’dan Şahnahan yönüne gitmekte olan Hasan Şahin yönetimindeki minibüs, aynı yönde gitmekte olan Nusret Toprak yönetimindeki minibüse arkadan çarptı, araçlar hasar gördü.

Malatya’dan Sivas yönüne gitmekte olan Ahmet Sarıcık yönetimindeki araç, Dilek Kasabası Örenönü civarındaki tali yolda oynamakta olan 5 yaşlarındaki Tülay Tosun’a çarparak yaralanmasına neden oldu. Yaralı çocuk hastaneye kaldırılırken, Sivas yönüne doğru kaçtığı belirlenen araç ve sürücüsünün yakalanmasına çalışıldığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız