SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Başkanı Paylaştı

0
Güncellendi - 2016-01-24 20:19:04
Belediye Başkanı Paylaştı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgede olduğu gibi şehir merkezinde de etkili olan kar yağışı, günlük hayatı olumsuz etkilerken, kar manzarası ile birlikte masalsı manzaralarda oluştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin Şehit İbrahim Tanrıverdi Kültür ve Sanat Sokağı’nda kar yağışı ile birlikte ortaya ‘masalsı’ olarak ifade edilen kar manzaraları da oluştu.

bd8ddfc5-0e3d-47e3-9082-76855656f23fBüyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, twitter adresinden sanat sokağına ilişkin fotoğrafları, ‘masalsı’

 

manzara olarak yayınladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ali (8 yıl önce)
    BİRDE ŞENTEPE MAHLESİNE GELİN ÇÖPLÜKTEN PİSLİKTEN GEÇİLMİYOR NE MASALI HAYVAN GÜBRESİ KOKUSUNDAN BURNUMUZU TUTUYORUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (8 yıl önce)
    şehir dışından yaşadığım için kültürü sokağını açıldığın bilgiye sahip değilim ama manzara ve evler güzel olmuş güzel kültür etkinlikler ve güzle yöneltebilirse malatyamıza güzel bir katkı sağlar
    0
    0
    Yanıtla
  • masal kahramanı (8 yıl önce)
    Ancak masallarla ugrasirsinİz gerçeği goremeyeceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla