SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Başkanı Yoldaş..

A- A+ PAYLAŞ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Abdulkadir Eriş İlköğretim Okulu öğrencisi Emine Gözde Yoldaş Belediye Başkanlığı görevini, Belediye Başkanı Cemal Akın’dan bir süreliğine devraldı.

Görev teslimi sırasında konuşan Belediye Başkanı Cemal Akın; TBMM’nin açılışının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmasının ülkemizin geleceği ile çocuklar arasında sıkı bir ilişki kurduğunu belirterek çocukların Türkiye’nin güvencesi olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Akın “Böyle pırıl pırıl bir gençlik yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Akın, bu konuşmadan sonra, koltuğunu Abdulkadir Eriş İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Emine Gözde Yoldaş’a devretti.

Belediye Başkanlığı görevini devralan Emine Gözde Yoldaş, ilk olarak misafirlerine çay ikram etti. Emine Gözde Yoldaş, daha sonra Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü telefonla arayarak çocukların oyun oynayabileceklerin alanların az olduğunu, bu alanların çoğaltılması gerektiğini söyledi. 23 Nisan’ın Sembolik Belediye Başkanı Emine Gözde Yoldaş, Sümerbank İşçi Evleri üzerine yapılacak 110 dönümlük Sümerprak’ın da bir an önce bitirilmesi ve Malatya halkının hizmetine sunulması talimatını verdi.

Emine Gözde Yoldaş, Malatya’da faaliyet gösteren internet kafelerin daha fazla denetlenmesi gerektiğini belirterek Zabıta Müdürlüğü’nün bu konu ile daha fazla ilgilenilmesini istedi.

Malatya şehir merkezinin temizliğinin çok iyi olduğunu belirten Yoldaş bu temizliğin çevre mahallelerin de aynı şekilde devam etmesi gerektiğini belirtti. Bunun üzerine, makamda hazır bulunan Belediye Temizlik İşleri Müdürü Doğan Pınar, son günlerde temizlik ekibi sayısının arttırıldığını ve bundan böyle çevre mahallelerin de daha sık temizleneceğini söyledi.

Törenin bitiminden sonra, Belediye Başkanı Akın, Emine Gözde Yoldaş ve Abdulkadir Eriş İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden İrfan Karabulut’a kalem ve belediye yayınlarından oluşan kitap seti hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız