SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Başkanın Evine de Girmiş

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, hırsızlık amacıyla Belediye Başkanı Hanifi Bayram'ın evine ve bir okula girdiği iddiasıyla gözaltına alınan şahıs tutuklandı. Bu arada, il merkezi Mücelli Caddesi'nde taşkınlık yapan ve polis tarafından zor kullanılarak yakalanan eli bıçaklı saldırganın 3 ayrı yağma olayının da faili olduğu saptandı.

BAŞKANIN EVİNDEKİ HIRSIZ..
Doğanşehir ilçesinde Belediye Başkanı Hanifi Bayram'ın evine girerek oğlunun cüzdanındaki 150 YTL, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu'ndan ise 2 adet bilgisayar kasası, 1 adet LCD monitör ve 55 YTL çalmakla suçlanan S.A. ve çaldığı malları satarak kendisine yardım eden İ.D., yakalanarak gözaltına alındı. 32 ayrı suçtan sabıkası bulunan S.A., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başkan Bayram, yaptığı açıklamada, "Çocukların odasına saklanan hırsız çocuklar içeri girince yatağın altına saklanmış ve beklemiş. Çocukların yattığına kanat getirerek yatağın altından çıkan hırsız çocuklara silahı doğrultmuş ve bu esnada uyanan çocuklar hırsızla göz göze gelmişler. Yatma numarası yapan çocuğa dokunmadan diğer odaya geçmiş. Cüzdandaki parayı almış" dedi.

YAĞMACIYMIŞ..
Bu arada, geçtiğimiz Cumartesi günü Mücelli Caddesi'nde taşkınlık çıkaran eli bıçaklı şahsın 3 ayrı yağma olanının zanlısı olduğu saptandı.

Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"09.02.2008 günü saat:13.45 sıralarında Mücelli Caddesinde elinde bıçak ile çevreye rahatsızlık veren bir şahsın olduğunun bildirilmesi üzerine olay yerine ekiplerimiz intikal etmiş olayın şüphelisi U.S. isimli şahıs elindeki bıçakla ekiplerimize direnmesi üzerine zor kullanılarak etkisiz hale getirilerek yakalanmıştır.

Şüpheli U.S. isimli şahıs Şubemize getirildikten sonra olayın mağdurları ile görüşülmesi neticesinde şüphelinin 3 ayrı yağma olayını gerçekleştirdiği anlaşılması üzerine yağma yapılan para ve mallar elde edilerek C.Savcısının talimatı üzerine olayın mağdurlarına teslim edilmiştir.

Şüpheli U.S. 10.02.2008 günü düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte mevcutlu olarak çıkarıldığı mahkeme tarafından 3 ayrı yağma olayından tutuklanmıştır.

Halkın huzur ve güveninin sağlanabilmesi amacıyla bu ve benzeri suç şebekelerine karşı daha etkin ve verimli çalışmalara devam edilecektir.

Sizlere daha fazla yardımcı olabilmemiz için bize sırdaş telefonumuz 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabileceğiniz gibi www.malatya.pol.tr. ve http://mail.tr.net.tr.ihbar adreslerinden de ulaşabilirsiniz.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız