SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Başkanına Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Merkeze bağlı Erenli beldesinin belediye başkanı Hasan Avcı (fotoğrafta soldaki) ile belediye muhasibi Yasin Ekici, bir ihale yolsuzluğuna karıştıkları iddiasıyla tutuklandılar.

Erenli Belde Belediye Başkanı Avcı ile belediye muhasibi Ekici hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’nca sürdürülen “İhaleye Fesat Karıştırmak, Zimmet ve Görevi Kötüye Kullanmak” suçuyla ilgili soruşturmanın tamamlandığı, Avcı ve Ekici’nin 1. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildikleri öğrenildi.

Avcı, Erenli’nin belde ve belediyelik olmasından sonra yapılan seçimlere DYP adayı olarak katılmış, Mart 2004 yerel seçimlerinde de 3. kez beldenin belediye başkanlığı görevine seçilmişti. Avcı, 22 Temmuz seçimlerinden önce DYP ve ANAP’ın birleşme çabaları, DYP’nin DP adını alması ve ANAP’la birleşmenin olmaması üzerine buna tepki göstererek, Haziran ayında bazı meclis üyeleriyle birlikte DYP (DP)’den istifa ettiğini açıklamıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız