SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başkanlarımız Tarih Yazıyor"

0
Güncellendi - 2016-08-26 04:22:40
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, vatandaşlar ve esnaflar tarafından verilen kahvaltı programına katıldı.

Yeşilyurt Belediyesinin mahallelerine yaptığı ciddi hizmetlerden ötürü teşekkürlerini sunan Salköprü Mahalle Muhtarı Mehmet Dönmez, Yeşilyurt Belediyesi’nin hizmetlerinden çok memnun olduklarını belirterek, hayata geçen hizmetlerle mahallenin ciddi şekilde değişime uğradığını ifade etti. Dönmez,  “Mahallemizde uzun zamandır sıkıntılar vardı, su problemi nasıl çözüme kavuştuysa Asfalt, Telekom, Elektrik sıkıntıları da bitecektir. Mahallemiz yol ve kaldırım çalışmalarıyla daha güzel bir konuma ulaşacak. Davetimize katılıp bizleri onurlandıran Milletvekilimiz Mustafa Şahin’e ve Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN POLAT, “TÜM MAHALLELERİMİZİ DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARIYLA YENİLİYORUZ”

Kahvaltı programından dolayı teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat , “Bizi böylesine güzel bir programda ağırladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Zaten yapmamız gereken bir görev nedeniyle halkımızın teşekkürlerini bu şekilde ikramlarla göstermesi onların nezaketinden kaynaklanıyor. Salköprü ve Çavuşoğlu mahallelerinde göreve geldiğimiz günden beri en fazla su ile ilgili talepler aldık. İkinci ve üçüncü katlara suyun çıkmasında ciddi sorunlar vardı, özellikle bayanlarımızın istekleri bu konu ile ilgiliydi. Birçok araştırma ve inceleme sonucunda şebekenin baştan aşağıya yenilenmesine karar verildi. Büyükşehir Belediyemize bağlı MASKİ buranın şebekesini tamamen yeniledi. Bizlerde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra üst yapıyla ilgili çalışmalara öncelik tanıdık. Yolların asfaltlanması başta olmak üzere diğer eksiklikleri kısa sürede gidermek için çaba sarf ediyoruz. Belediyemize bağlı tüm mahallelerimizi değişim ve dönüşüm çalışmalarıyla baştan aşağıya yeniliyoruz” diye konuştu.

“BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ TARİH YAZIYOR”

Belediye Başkanlarının verimli ve kalıcı hizmetlerle adeta tarih yazdığını ifade eden AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “AK Partinin en önemli devrimlerinden bir tanesi yerinde yönetimler yasasını uygulamaya koymasıdır. Yerel yönetimlere çok fazla değer veren bir anlayışa sahibiz. İşte bu hizmetlerde bu yasa neticesinde yerel yönetimlerin sahaya yansımasıdır. Daha önceden yerel bir yönetim Ankara’nın desteği olmadan hizmet yapamazken şu anda her Belediye kendi bölgesinin tabiri caiz ise en yetkili organları sıfatıyla ister alt yapı ister üst yapıyla ilgili kaliteli hizmetleri hayata geçirmektedir. Malatya Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere Yeşilyurt, Battalgazi ve diğer Belediyelerimiz gerçekten faydalı hizmetler üretiyorlar. Yeşilyurt Belediye Başkanımız da bizler ne zaman gelsek hemen davet ediyor bizlerde hizmetleri yerinde takip ediyoruz” dedi.

“AK PARTİ İKTİDARIYLA YEREL YÖNETİMLER GÜÇLENDİ”

Malatya’da temizlik başta olmak üzere diğer hizmetlerin başarıyla yürütüldüğüne dikkat çeken Milletvekili Şahin, “AK Parti iktidara gelmeden önce başta metropol kentler olmak üzere bir çok kentimizde çöp yığınları görüyorduk. Halkımız içme sularını bidonlarla evlerine taşıyarak ihtiyaçlarını gideriyordu, haftada bir gün su geliyordu. AK Partinin Kurucu Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yerel yönetimler noktasında yapılan birçok yeniliklerin altına imza atmıştır. İstanbul başta olmak üzere ülke genelinde AK Parti iktidarıyla birlikte yerel hizmetler açısında daha kaliteli çalışmaları halkımızla buluşturduk. Malatya’da bu yansımaları fazlasıyla görmekteyiz. 2014 yılında Büyükşehir statüsüne kavuşan ilimizde de hamdolsun beklenen başarılı hizmetlerin her gün bir yenisini daha görmekteyiz. Başlatılan çalışmaların meyvelerini topluyoruz. Salköprü ve Çavuşoğlu mahallelerinde su ile ilgili sıkıntılar vardı, Büyükşehir Belediyemiz bu bölgelere yönelik başlattığı hizmetler kapsamında ciddi yatırımlar yaptı. Alt yapıda Telekom var, Doğalgaz var, Elektrik var, buna benzer su ve kanalizasyon çalışmaları var. Tabii ki alt yapı çalışmaları bittiği andan itibaren ilçe belediyelerimiz, vatandaşlarımızı toz ve topraktan kurtarmak adına asfalt ve kaldırım çalışmalarına süratli ve seri bir şekilde yapmaya çalışıyorlar. Bütün Belediyelerimiz başta olmak üzere Yeşilyurt Belediye Başkanımızı ve ekibini kutluyorum. Amacımız yaşanabilir bir kenti hep beraber oluşturmamızdır” dedi.

“AMERİKALI VE AVRUPALILAR CUMHURBAŞKANIMIZI DİNLERKEN YÜZLERİ KIZARIYOR”

Türkiye üzerinde çok büyük oyunlar oynandığını hatırlatan Milletvekili Şahin, “Ülkemiz üzerinde başta Amerika ve İsrail olmak üzere birçok batılı devletin hesabı var, ülkemizi karıştırmaya çalışıyorlar. AK Parti iktidarında önce belki çok zorlanmıyorlardı, istedikleri her şeyi dikta ettirerek yaptırıyorlardı. Cumhurbaşkanımızın gelen bir devletin başkan yardımcısına karşı duruş ve tavrı zaten çok önemli mesajlar içeriyordu. Allah kendisinden razı olsun, başımızı öne eğdirmedi. Amerikalı ve Avrupalılar Cumhurbaşkanımızı dinlerken başları önde, yüzleri kızararak dinliyorlar. Çünkü yaptıkları şeyler gerçekten yenilir, yutulur cinsten değil. Cumhurbaşkanımıza Reisimize yaptığı konuşmalar neticesinde milletimizin beklentilerine cevap verecek bir duruş sergilediği için kendisine minnettarız, teşekkür ediyoruz” dedi.

Bülten

yeşilyurt1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • yusuf yağmur (7 yıl önce)
    Tabiki Beklenen Hizmetleri Yapacaklar,Buna Tarih Yazmak Denmez.Bütün Semtlere Aynı Hizmetleri Yapmaları gerekir.Çünkü Ben Onları Bana Hizmet Etsinler Diye Şeçtim.
    0
    0
    Yanıtla
  • sibel (7 yıl önce)
    Keşke Çavuşoğlu mahallesinede baksanız eski Arapgir Garajı balici ve alkoliklerin yeri ve mahallede yol yok ordan gelip baksalardı
    0
    0
    Yanıtla