SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Binasında!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi binası içindeki iki bloğu birleştiren köprünün üzerine çıkan iki kişi, işsiz kaldıkları gerekçesiyle intihara kalkıştı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya Belediyesi binası içindeki iki bloğu birleştiren köprüye çıkan 2 kişi, intihar girişiminde bulundu. Belediye tarafından ihaleyi kazanan ancak daha sonra ihalesi iptal edilen Parkometre şirketinde çalışan M.B ve E.Y isimli şahıslar, işsiz kaldıklarını öne sürerek köprünün üzerine çıktı.

İntihar girişimi nedeniyle olay yerine gelen itfaiye ve ambulans ekipleri, çevrede önlem aldı. Polisin ikna çabalarının ardından çıktıkları yerden indirilen iki kişi, ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER OLAYLAR..
Bu arada Göztepe Mahallesi’nde oturan 15 yaşındaki N.C. adlı kız, ailevi nedenlerle moralinin bozulması sonucu 10 adet hap yutup intihara kalkıştı. Daha sonra pişman olan N.C., durumu bildirdiği annesi tarafından hastaneye getirilerek tedavi ettirildi.

Melekbaba Mahallesi’nde de 15 yaşındaki A.G. adlı kız, ailevi nedenlerle bunalıma girdi ve evinin banyosunda jilet ile iki bileğini keserek intihara kalkıştı. A.G., annesi tarafından TÖTM’ye götürüldü.

Doğanşehir Fındık Köyünde ise 12 yaşındaki F.M.K. adlı erkek çocuk, aile içi sorunlar yüzünden bunalıma girin fazla miktarda ilaç içerek intihar girişiminde bulundu ve hastaneye kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız