SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Deldi, Böyle Oldu!

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:47:35
Belediye Deldi, Böyle Oldu!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kapalı otoparkın üst tavanına direk dikmek için makine ile delik açılırken, alt kısımda park halindeki yeni model otomobilin zarar görmesine neden olundu. 

Olay, merkez çevreyolu Adliye binasını arkasında Adliye personeline ait kapalı otopark üzerinde Malatya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, otoparkın tavan kısmında üstte direk dikmek için delik açılırken, alt kısımda park halindeki adliye personeli Halit Gökhan’a ait 44 PP 099 plakalı otomobile zarar verildi. İş makinesi ile delik açılırken, tavandan düşen beton parçaları aracın üst kısmı ile arka camına düştü.

Olayın görgü tanığı Ekrem Tüfenk, “Burası Adliyeye ait otopark, belediyenin kepçe operatörü gelip, buranın otopark olduğunu bildiği halde hiçbir kontrol yapmadan tavanı delmeye başladı. Burada park halindeki otomobil zarar gördü. Otomobilin sahibi adli süreci başlattı. Kepçe operatörüne neden böyle yaptın dediğimizde ise ‘Siz oranın tavanını ince olduğunu bildiğiniz halde niye oraya otomobilinizi park ettiniz’ diye suçlamada bulundu” dedi.

Otomobilin sahibi Halit Gökhan ise, otomobilinin daha 1 aylık olduğunu belirterek, “Söylenseydi aracımızı otoparktan çekerdik. Aracımızı adliyenin otoparkına güvenli olduğu için bırakıyorduk. Ama otomobilim tavanın delinmesi sonucunda zarar gördü” diye tepki gösterdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız