SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Düzenledi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından okul bahçelerinin düzenlenmesine katkı projesi doğrultusunda Göztepe Mahallesi'ndeki anaokulunun bahçesinin peyzajı da yapıldı.

Belediyeden konuya ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Okul bahçelerini asfaltlama çalışmalarının yanı sıra, peyzaj düzenleme çalışmaları da yapan Malatya Belediyesi, son olarak Göztepe Mahallesi Şehit Selahattin Karakaş Anaokulunun bahçesinde peyzaj düzenleme çalışmalarını başlattı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 14 Ekim Çarşamba günü Şehit Selahattin Karakaş Anaokulunda devam eden peyzaj düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Düzenlenen İnceleme gezisine Başkan Çakır’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Berk, daire müdürleri ile Tandoğan Mahalle Muhtarı Yusuf Gökalp katıldılar.

İnceleme sırasında bazı açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, eğitime büyük önem ve destek verdiklerini belirterek, “Eğitime verdiğimiz destek projesi kapsamında şu ana kadar 50 lise ve ilköğretim okulunun bahçelerini asfaltladık. 40 civarında okulumuzun bahçesine satranç sahaları yaptık. Projelerimizden birisi de anaokullarımızın çevrelerinde peyzaj düzenlemeleri yapmaktır. Projemizin ilkini Göztepe Mahallesinde bulunan Şehit Selahattin Karakaş Ana Okulunda başlattık. Malatya’nın 16 mahallesinde bulanan anaokullarında bu çalışmaları yapacağız.

Biz Belediye olarak çocuklarımızın rahat bir şekilde okul bahçelerinde oynayabileceği temiz ortamlar oluşturacağız. Malatya’daki okullarımızın çevrelerinin güzel ve düzenli hale gelmesi için çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a eğitime gösterdiği ilgiden ve hassasiyetten dolayı teşekkür eden Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Berk, “Okulların fiziki yapısı eğitimde çok büyük önem arz etmektedir. Bu bakımdan Belediyemizin Milli Eğitimle birlikte göstermiş oldukları bu birliktelik, eğitim öğretim açısından büyük önem arz etmektedir. Okullarımıza yapılan bu hizmetler, şehrin çehresini değiştirecek, eğitimin de kalitesini yükseltecektir. Milli Eğitim camiası adına Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum” dedi.

Tandoğan Mahalle Muhtarı Yusuf Gökalp de Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını, okullara gösterilen ilgi ve yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.

Daha sonra Şehit Selahattin Karakaş Ana Okulunu gezen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çocuklarla yakında ilgilenip, okul müdürü Aslıhan Koçak’tan okulla ilgili bilgiler aldı. Okulda yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür eden okul müdürü Aslıhan Koçak, çalışmaların bitmesiyle eğitim kalitesinin daha da artacağını söyledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız