SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Belediye Elini Çekerse.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:08:21
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor'un hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi. 

Yeni Malatyaspor yönetimi, Ramada Plaza Altın Kayısı Otel'de basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "Birbirimize biraz uzak durduk. İnşallah bundan sonra iç içe olacağız. Yeni Malatyaspor için hep birlikte olacağız" dedi.

"KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR"

Teknik direktör Ziya Doğan'ı takımın başına geçirmek için bir hayli ısrarcı olduklarını kaydeden Gevrek, "Malatya için kimse vazgeçilmez değildir. İyi bir isim olur ve iyi bir hava yakalarız diye böyle bir karar aldık. Bu 15 gün sürdü. Daha iyi olur düşüncesiyle ısrar ettik. Hayırlısı böyleymiş. Son zamanlarda Ziya Doğan hocayı tanıdık. Kafası rahat değildi. Yararlı olmaz diye el sıkışarak ayrıldık. Mustafa Uğur ile anlaştık, daha hayırlı oldu. Mustafa Uğur hocayı bize önerenler oldu. Kariyeri ve başarıları belli. Ziya Doğan'dan sonra listenin ikinci sırasındaydı. Bence birinci sırada olmalıydı. İnşallah hayırlı olacak" şeklinde konuştu.

Gevrek, Ziya Doğan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla ilgili olarak, "O, Ziya hocanın açıklaması. Ona bir şey diyemem. Ziya hocaya sorun. Onu daha sonra konuştu. Sosyal medyadaki açıklamasından sonra konuştuk. Artık bizim bir hocamız var. Üzerinde fazla durmayalım" ifadelerini kullandı. 

"FİKİR AYRILIKLARI OLABİLİR"

Gevrek, basın mensuplarının, "Yönetim içerisinde sıkıntı var mı?" sorusuna, "Yönetim içinde fikir ayrılığı olabilir. İstifaya gidecek bir sıkıntı olmadı. Ufak tefek sıkıntılar olabilir. Her ailede olabilir. Bunlar aşılabilecek durumlar. İstifaların yönetimle bir alakası yok. Kısa bir süreçti. Yönetime aldığımız kişiler ailesel nedenlerden dolayı istifa ettiler. Aile baskısı diyelim. Yönetim olarak toplanıp, karar vereceğiz.  Biz kimseyle sorun yaşamak istemiyoruz. Fikir ayrılıkları olabilir. Biz bunu kendi aramızda tartışırız. Şuanda bir aradayız. Bence bunları bir kenara bırakıp, şampiyonluğu konuşalım" cevabını verdi. 

"ALTYAPIYA ÖNEM VERECEĞİZ"

U-13 takımının Türkiye Şampiyonasına gidememesiyle ilgili açıklamada bulunan Gevrek, "Biz altyapıya önem vereceğiz. Daha yeniyiz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla görüşüp, altyapıya bütçe ayıracağız. U-13 takımının gitmemesi maliyetten değil. Arkadaşlarım öyle uygun gördüler" ifadelerini kullandı. 

Gevrek, altyapıya gereken önemi vereceklerini de sözlerine ekleyerek, "Malatya'nın hedefi her zaman şampiyonluktur. O hedefimiz var. Bunu yönetimle de paylaştık. Altyapıya da önem veriyoruz. Altyapı çok önemlidir. Hedef şampiyonluktur. Biz bu hedefle yola çıktık. Kulübü borçlandırma ya da altyapıyı öteleme gibi bir durumumuz yok" diye konuştu. 

"TRASFERİN NEREDE YAPILDIĞI ÖNEMLİ DEĞİL"

Transferlerin neden İstanbul'da yapıldığı sorusunu da cevaplayan Gevrek, şunları söyledi: "Transferler İstanbul'da yapılıyor. Biz oradayız. Futbolcuların bir çoğu İstanbul'da idi. Birazda geç kalmıştık. Transferler orada yapıldı ama antrenmanlar Malatya'da yapılıyor. Transferin nerede yapıldığı önemli değil. Yönetim olarak biz profesyonel kişilerle çalışıyoruz. Her şeye biz müdahale edemeyiz. Transferleri de kendi başımıza yapmadık. Sportif direktörümüz ve hocamızın isteğiyle transferleri yaptık. İstişareler yaparak, futbolu bilen kişilerle görüştük. Malatya'da hava olsun diye futbolcu getirilemez. Biz Malatya'ya yararlı olacak oyuncuları aldık."

"FORVET ARAYIŞIMIZ SÜRÜYOR"

Gevrek, forvet mevkii için arayışlarının devam ettiğini belirterek, "Transferlerimiz belirli noktalara olacak. Bir forvet üzerinde duruyoruz. 3-4 transfer daha olacak. Yıldız değil, takıma faydalı olacak oyuncular alacağız. Forvet noktasında fedakarlık yapabiliriz" dedi.

Birlik ve beraberliğin başarı için önemli olduğuna değinen Gevrek, "Yeni Malatyaspor'u bütün Malatyalılarla kenetlenme projelerimiz var. Takımı, herkesle birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceğiz. Birlik olursa başarı da olur. Bunu en kısa zamanda göreceksiniz. Herkes işini yapacak ama bir noktada kenetleneceğiz. Belediye elini çekerse, biz takımı bırakmayız. Biz buraya gönül verdik. Yeni Malatyaspor'u istenen yere taşımak. Bizim amacımız herkesi bir arada tutmak. Birlik ve beraberliği sağlayacağız. Böyle bir durumda yaşanmaz" ifadelerini kullandı. 

"ZİYA DOĞAN'IN KENDİ KARARIYDI"

Yeni Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı İlhan Kavuk, yönetimin aldığı karara saygı duyduğunu ifade ederek, "Ziya Doğan ile çalışalım kararı aldık en son karardı bu. Sonra Ziya Doğan'ın bazı kriterleri bize uymadı. Bunu kişilere mal etmeyelim. Ziya Doğan'ın gelmemesi taraftarıydım. Başkana bunu ilettim. Yönetim görüşme kararı aldı ben de saygı duydum. Ben herhangi bir problem olmayacağını ve göreve gelirse tam destek çalışacağımızı söyledim. Ama kendi kararıyla gelmedi" dedi.

"HİÇBİR BEKLENTİM YOK"

Yönetimin başarılı olması için elinden geleni yapacağını kaydeden Kavuk, "Biz buraya gelirken belediye başkanının tavsiyeleriyle bir araya geldik. Tabi ki bir süreç yaşanıyor. Bunu kısa sürede çözeriz. Sıkıntılar yaşanıyor ama bunu kısa sürede atlatıp, işimize bakmalıyız. Bunu aşabileceğimizi düşündüğüm için buradayım. Bunu aşmamız da lazım. Başkanlık yapmış biri olarak buraya gelip ikinci başkanlık yapıyorsam, bunu Malatya için yapıyorum. Bazı şeyleri sırf Malatya için yapıyorum. Yoksa benim hiçbir ihtiyacım yok. Bir başkan gelip, ikinci başkanlık yapar mı? Bu görülmemiştir. Biz Malatya için, Malatya'nın havasını değiştirelim diye fedakarlık yapmaya çalışıyoruz. Bunu da sonuna kadar yapacağız. Benim hiçbir beklentim yok. Siyasi anlamda da bir beklentim yok. Biz Malatya sevdalısıyız, burada yaşıyoruz ve burada ekmek yiyoruz. Elimden geldiği kadarıyla bu yönetim içerisinde başarılı olmak için gerekeni yapmaya çalışacağım" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız