SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Fidanlığında Eğitim

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:05:29
Belediye Fidanlığında Eğitim
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım Meslek Lisesi öğrencileri, Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, uygulamalı eğitim aldılar.

Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğünün Kiltepe Mahallesinde bulunan fidanlığını ziyaret eden öğrencilere, fidan, çiçek ve süs bitkilerinin yetiştirilmesi başta olmak üzere birçok konuda teknik bilgiler verildi.

Kiltepe Fidanlığında yetiştirilen bitkiler ile yapılacak yeşillendirme çalışmaları hakkında da bilgiler alan öğrenciler, Büyükşehir Belediyesinin bahar ve yaz aylarında yapacağı çalışmalar ile Malatya’nın güzelleşeceğini söylediler.

Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden öğrenciler, “Fidanlıkta muazzam bir hazırlık var. Bizde bu hazırlıkları yerinde gördük. Hatta bazı hazırlıkların yapılması yardım ettik. Bize bu fırsatı veren, uygulamalı eğitim almamızı sağlayan Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz” dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız