SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Güreş Takımı Terfi Grubuna Kaldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyespor Güreş Takımı, 3. Kademe Terfi Müsabakalarına katılma hakkını elde etti. 

 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Malatya Belediyespor Kulüp Başkan Vekili Atilla Kantarcı, Belediyespor Güreş Takımı’nın, 2005 yılı içerisinde yapılan müsabakalarda başarı göstererek 3. Kademe Terfi Müsabakaları’na katılma hakkını elde ettiğini söyledi.

 

2005 – 2006 Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında olan Türkiye Yıldızlar Güreş Ligi 3. Grupta mücadele etmekte olan Belediyespor Güreş Takımı’nın, 86 puanla gruptan çıkarak 3. kademe terfi maçlarında mücadele etmeye hak kazandığını belirten Belediyespor Kulüp Başkan Vekili Atilla Kantarcı, 26-27 Kasım 2005 tarihleri arasında Ankara’da yapılan müsabakalarda Malatya Belediyespor güreşçilerinin başarılı sonuçlar aldığını hatırlattı.

 

 4-5 Aralık 2005 tarihleri arasında da Aksaray’da yapılan müsabakalara katılan güreşçilerinin başarı göstererek 86 puanla gruptan çıkmayı başardığını kaydeden Kantarcı, 3. Kademe Terfi Müsabakaları kuralarının 8 Ocak 2006 tarihinde çekileceğini söyledi.

 

3. Kademe Terfi Müsabakalarına katılma hakkını elde eden Belediyespor Güreş Takımına, Kulüp Başkan Vekili Atilla Kantarcı tarafından bir adet video kamera hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız