SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye İhalesinin 'Çıkmacı'sı Tutuklandı

0
Güncellendi - 2020-02-19 01:41:28
Belediye İhalesinin 'Çıkmacı'sı Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan bir ihaleye katılmak isteyen şahıslara, kendisinin de ihaleye talip olduğunu ancak para vermeleri halinde girmeyeceğini söyleyen, parayı aldığı şahıstan tekrar para talep ettiği öne sürülen bir şahıs yakalanarak tutuklandı.

İhaleye talip olup, diğer katılımcılara para karşılığı ihaleye girmeyeceğini söyleyip çekilme karşılığında, ihale jargonunda 'çıkma' denilen para aldığı öne sürülen ve 'çıkmacı' diye adlandırılan şahısın karıştığı olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu bilgi verildi:

"06.01.2020 günü Malatya Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleşen çay ocağı ihalesinde şüpheli V. Ö. isimli şahsın tanımadıkları kalabalık bir grup ile birlikte ihale bölgesine gelerek kendilerine ihaleye gireceklerini söylediklerini 8 bin Türk Lirası vermeleri akabinde ihaleye girmeyeceklerini söylemek suretiyle müşteki şahıslardan bu parayı aldıkları ancak farklı tarihlerde işyerine gelerek 2 bin lira ve 4 bin lira daha para aldıkları sürekli telefon ile ve yüz yüze tehdit etmeleri sonrasında V.Ö. isimli şahsın açık kimlik bilgilerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalara başlanmış.

Şüpheli şahıs Yeşiltepe mahallesi ardiyeciler sitesinda yakalanmıştır. Şahsın Mala Zarar Verme ve Tehdit suçlarından aranma kaydı olduğu anlaşılmıştır.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheli mahkemece tutuklanmıştır."

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Aydin (4 yıl önce)
    Peki ihaleye girmesin diye para verdik diyenler nolacak.kendi kendilerini ihbar etmiş olmuyorlarmi.
    0
    0
    Yanıtla