SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye İnşaat Şirketi Kurmuş

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:41:02
Belediye İnşaat Şirketi Kurmuş
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesine bağlı Yeşil Yurt Ltd. Şti.yi ziyaret etti.

Belediye Başkanı Polat, beraberinde Başkan Yardımcılarından Meltem Kavuk ve Mehmet Güner ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Yeşil Yurt Ltd. Şti. Genel Müdürü Selahaddin Sami Üzmez ve Şirket Danışmanlığını üstlenen Şahin Özer ile kısa bir süre görüştü. 

BAŞKAN POLAT, “ŞİRKETİMİZ İLÇEMİZİN BÜYÜMESİ VE GELİŞMESİNE KATKI SAĞLAYACAKTIR”

Yeni kurulan Yeşil Yurt İnşaat’ın ilçeye önemli kazanımlar sağlayacağını, ilçenin daha da büyümesi ve gelişmesi adına ciddi projeleri hayata geçireceğini ifade eden Belediye Başkanı Polat, “Yeşilyurt İnşaat süreç içerisinde hayata geçireceği projeler ve çalışmalarla bir marka haline gelecektir. Genel Müdürümüz Selahaddin Sami Üzmez, özel sektör içerisinde bulunmuş, kurumsal firmalarda üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuş,  deneyim ve tecrübeye sahip bir arkadaşımızdır. Genel Müdür Üzmez’in ekibiyle birlikte faydalı çalışmalar yapacağına inanıyorum, şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Yeşil Yurt Şirketinin Belediye’nin yan kuruluşu olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Polat, “Şirketimiz ticari müessese ve ticari kurallara göre hizmet ederken, birde işin manevi boyutu da var. Şirketimiz Yeşilyurt’un hizmetinde olacak ve sosyal dokusuna hizmet edecektir. Yeşilyurt İlçemizin temizlik işlerini üstlenen şirketimiz, önümüzdeki dönemlerde ticari ve sosyal alanlar üzerine projeleri hayata geçirecek ve Malatya’nın markası olacaktır “ dedi.

GENEL MÜDÜR ÜZMEZ, “BİZE GÖSTERİLEN TEVECCÜHE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı H.Uğur Polat’ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşil Yurt Şirketi Genel Müdürü Selahaddin Sami Üzmez ise, “2014 yılında kurulan İnşaat Şirketimizde bizler 2015 yılının Mart ayında göreve başladık. Nisan ayından itibaren Yeşilyurt İlçesinin Temizlik işlerini devir aldık ve çalışmalara hız verdik. İki temmuz itibariyle Yeşilyurt Belediyesi sınırları içerisinde bulunan bir arsada inşaat yapmak üzere gerekli izinler ve resmi prosedürler tamamlandı. İnşaat çalışmamız bir-iki ay içerisinde başlayacak. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın bize gösterdiği teveccühe layık olmaya çalışacağız, bize karşı duydukları güven içinde teşekkür ederiz “ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız