SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye İşhanı Satışa Çıkıyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi mülkiyetindeki taşınmaz malların satışa çıkarılması kapsamında Yeni Cami yanındaki Belediye İşhanı’nda bulunan işyerlerinin de satışa çıkarılması, belediye meclis gündemine geldi.

İnönü Kapalı Çarşısı başta olmak üzere geçmiş dönemlerde gelir elde etmek amacıyla birçok gayrimenkulunu satışa çıkaran Malatya Belediyesi, bu kez bodrum, zemin ve 1. ve 2. katlarında 70 bağımsız bölüm bulunan işhanının satışı için Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne yetki verilmesi konusu meclisin Ocak ayı toplantılarının 6 Ocak Cuma günü yapılacak ikinci oturumunun gündeminde görüşülecek.

İşhanında bulunan kiracılar, işyerlerini tahliye için tebliğat yapıldığını, ancak satışı konusunda haberdar edilmediklerini belirterek, “Belediye bizlere işyerlerimizi tahliye etmemiz için tebligatname gönderdi. Tebligattan sonra toplu olarak başkanımızın yanına çıktık. Ön cephedeki içteki taşınmazlar için ayrı ayrı olmak üzere fiyat artışında anlaşmıştık. Satış işleminden haberdar edilmedik” dediler.

Belediye Meclisinin Cuma günkü oturumunda ayrıca Hidayet Mahallesinin değişik sokaklarında bulunan ve üzerine gecekondu tabir edilen konutların bulunduğu 76 adet bağımsız bölümün satışı ve satış işlemleri yetkisinin verilmesi maddesi de yer alıyor.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız