SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Kamyonu İşçiyi Ezdi

0
Güncellendi - 2020-01-25 05:48:07
Belediye Kamyonu İşçiyi Ezdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yol açma çalışması yürüten belediyeye ait kamyon, geri manevra yaptığı esnada arkada bulunan işçilerden birini ezdi. Olay yerinde hayatını kaybeden işçinin yıllık izne çıkma planı yaptığı öğrenildi.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Cevat Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, MAŞTİ mevkisinde yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesine ait 44 BA 561 plakalı hafriyat kamyonu, geri manevra yaptığı sırada arkada bulunan işçilerden Mevlüt Kaya'ya (35) çarptı. Feci kazada kamyonun altında kalan Mevlüt Kaya olay yerinde hayatını kaybetti.

Kamyon sürücüsü gözaltına alınırken,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan olay yerine gelerek kazayla ilgili bilgi aldı. Kazada ölen işçinin yarın 1 aylık izne çıkmayı planladığı öğrenildi.

Cenaze, cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Adnan Kaya (4 yıl önce)
    Orada yatan kişi benim abim mekanı cennet olsun kardeş acısı çok zor allah size yasatmasin
    0
    0
    Yanıtla
  • İnan ekici (3 yıl önce)Adnan Kaya isimli kullanıcı yorumuna
    Kardes haberini yeni aldim allah rahmet eylesin benim cocukluk arkadasimdi mevlut yattigi yer incitmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • cemal (4 yıl önce)
    bu cocuk eline gecen maasiyla aile sine haram yedirmeyen aslan parcasi belediye nin yuksek makamlari kendi maaslarindan kac tl kester Rahmetlinin birde icini bseydiniz HARAM OLSUN ASKERI UCRETLE AILESINI GECINDIREN insanlarin parasina goz dikenlere
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    ben 110 la giderken bunlar yanımda 120 -130 la geçiyor..önüne bir şey çıksa duramazlar bile..pervasızca iş yapıyorlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (4 yıl önce)
    Neden iş güvenligine bu kadar az önem veriyoruz. Yeter artık işçilerimiz ölmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Kazadır olur ama belediyede çalışan kamyon şöförlerinin tecrübesizdir çoğu adamı olan giriyor bu konuda belediye yetkililerinin daha dikkatli ve bilgili olmaları gerekiyor vefat eden arkadaşa ve yakınlarına allah sabırlar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed (4 yıl önce)
    Böyle araçlarda (iş makinası v.s.) geri görüş kamerası mecburi olmalı.Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin kardeşimize
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Böyle vahim bir hata yapilirmi Allah ailesine sabırlar versin sürücü neden böyle bir hata yapmış araştırılmalı ve gerekli tedbirler alınmalıdır Allah o sürücünün yerine kimseyi koymasın ömür boyu yakın bir arkadaşının kaybedilmesinden dolayı vicdan azabı çekecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • İçim acıdı. (4 yıl önce)
    Belediyeler ve İştiraklarinde yaralanmalı veya ölümlü bu tür iş kazlarının olmasındaki büyük sebep İdare ve İdareci baskısıdır. ( Bu yaşanan acı olayın sebebini bilmemekle birlikte) Kış günü Büyükşehir Belediyesinin bütün yoğunluğu alelacele bu yolun yapımı üstündedir ve çalışanlarda aşağıya doğru bu baskı katlanarak artmaktadır. Kazanın yaşanmasında mutlaka bununda etkisi vardır. Şoförün, Şefin veya Saha Sorumlusunun kusuru olduğu kadar İdaredeki gerçek sorumluların cezalandırılması ümidiyle. Allah Rahmet Eylesin, Kalanlara Sabır Versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hnde (4 yıl önce)
    Belediye araçları kendilerini yarış arabası sanıyorlar. Belediyenin bütün araçları özensiz dikkatsiz kullanıyorlar. Ölen şahsa çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Başkan bey buna bi çözüm bulsun artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (4 yıl önce)
    Kimbilir nasıl acı çekti Allah mekanınını cennet etsin yarında izne çıkacakmış kahroluyorum bu haberleri görünce yakından gördüm kazadan sonra tesadüfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Allah sabır versin ailesine sevdiklerine iş kazalarında eğitimsizlikte Dünya da lider olma yönünde hızla ilerliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mualesef iş güvenliği denen bir kavram var.Ama sahada uygulanıyordu? tartışılır.Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Is guvenligi demissiniz bende o kamyon soforlerinden biriyim o vefat eden samimi bi arkadasimdi hadi hadi hemen bi sefer daha acele edin diyenler televizyona cikipta bir haftada bitirecez diyenler suçludur kimsede suç aramayın başımızdaki amirler birilerine yaranacak diye canımızı ortaya koyuyoruz bilip bilmeden iş güvenliği diye yorum yapmayın itiraz edersen kapı orda bekleyen çok diye cvp aliyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hafta içi 07 30 08 30 arası büyükşehirin kamyonları çevre yolunda ankara istikametinde ralli yapıyor. İnşallah onlardan biri değilsindir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Allah rahmet etsin. Ailesine sabir versin. Baska bi kurulusta calismaktayim. Size katiliyorum. Basimizdaki amirlerin haydi haydi laflari is kazalarina sebebiyet verdiriyor. Is kazasi onlemi istedigi kadar alinsin lafta aman dikkat edin denilsin ama sahada haydi haydi hizli olun deniliyor. Zihniyet ayni degismiyor. Nerdeyse dinlenmeden eve bile gondermeden calistiracaklar. Ama lafa da geldilermi Almanya demeye basliyorlar...
    0
    0
    Yanıtla