SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Kitap Dağıtacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:05:36
Belediye Kitap Dağıtacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından Malatya merkezdeki ana sınıf, 2. sınıf ve 6. sınıflara toplamda 26.800 adet kitap dağıtılacak.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, şehrin değişik yerlerinde açılan Okuma ve Eğitim Merkezleri’nde başarılı ve yoksul öğrencilere verilen çeşitli eğitim kurslarının yanı sıra, okullarda yapılan çeşitli düzenlemelerle eğitim camiasına büyük destekler veren Malatya Belediyesi, başlattığı yeni bir uygulamayla da çocuklarda okuma alışkanlığının geliştirilmesi amacıyla kitap dağıtımı yapacak. 

Belediye Başkanı Ahmet Çakır imzalı ‘Hayatınız boyunca en iyi dostunuzun kitap olması dileğiyle’ sloganıyla başlatılan proje kapsamında; 8300 adet boyama kitabı Malatya merkezde öğrenim gören tüm ana sınıf öğrencilerine, 8.900 adet Keloğlan Masalları kitabı ilkokul 2. sınıf öğrencilerine, 9600 adet Ömer Seyfettin’den Seçme Hikâyeler kitabı da 6. sınıf öğrencilerine ücretsiz olarak dağıtılacak.

Öğrencileri okullarda işlenen derslerin haricinde, okumaya teşvik ederek okuma alışkanlığı kazandırılmasını hedefleyen kitaplarda, Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından öğrencilere hitaben yazılmış bir de metin yer alıyor.

Malatya Belediyesi tarafından Malatya merkezdeki tüm ana sınıf, 2. ve 6. sınıf öğrencilerine verilecek olan kitapların dağıtımı, 3 Ekim Perşembe günü Yeşiltepe bölgesinde bulunan Ahmet Parlak İlk ve Orta Okulu’nda başlıyor.  Kitap dağıtım törenine Malatya Valisi Vasip Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet Bulut’un da katılması bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız