SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye mi, Karayolları mı?

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:14:46
Belediye mi, Karayolları mı?
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, Beylerderesi Turgut Özal Viyadüğü’nden Battalgazi Kavşağına kadar olan çevre yolu hattında düzenleme çalışmaları yapıyor. Bu arada, Battalgazi ve Havaalanı kavşağı arasında çevreyolu yapımı ve çevre düzenlemesi işinin Karayolları tarafından da müteahhide ihale edildiği bilinirken, belediyenin bu açıklaması kafa karıştırdı.

BELEDİYE ÇALIŞMALARI..

İlk etapta çevre yolu üzerindeki araç alt geçitlerinin üzerini kapatarak çalışmalara başlayan Malatya Belediyesi daha sonra, yaya üst geçitleri, perde duvarlar, Maliye yanı otopark ve kaldırım düzenlemesi gibi çalışmalara başlandı.

Malatya Belediyesi tarafından konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, çevre yolunun İstasyon Kavşağı ile Battalgazi kavşağı arasındaki kısımda kaldırım çalışmalarının önemli bir bölümü tamamlanmış olup, çalışmalar devam ediyor. Ayrıca söz konusu kısımda dekoratif aydınlatma direklerinin montajı da tamamlandı. 

Çevre yolu orta refüj düzenleme çalışmaları kapsamında ise ferforjelerin büyük bölümünü tamamlayan Malatya Belediyesi tarafından, sulama sisteminin döşenmesi işi de büyük ölçüde tamamlanarak, fidan dikim çalışmalarına ara verilmeden devam ediliyor.

KARAYOLLARI MI BELEDİYE Mİ?

Çevreyolu'nun Battalgazi Kavşağı ile Havaalanı kavşağı arasındaki bölümünde, yolun sıcak asfalt yapımı ve çevre düzenlemesi işinin Karayolları sorumluluğunda ihale edildiği bilinirken, belediyenin Çevreyolu düzenlemesini yaptığına ilişkin açıklaması kafaları karıştırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız