SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Önünde, Valilik Kapısında Silah..

A- A+ PAYLAŞ

Belediye önünden geçen bir şahısta, Valilik binasına girmek isteyen gençte silah ele geçirildi.

BELEDİYE ÖNÜNDE SİLAHLI ŞAHIS..
Edinilen bilgiye göre; belediye önünde bir grup tarafından basın açıklaması yapılması nedeniyle çevrede önlem alan polis ekipleri, bu sırada caddeden geçmekte olan Fahri D.adlı şahsın pantolonunu çekmek isterken gözüken silahını farkedip müdahale ettiler. Esnaf olduğu öğrenilen 38 yaşındaki Fahri D.’nin üzerinde 1 adet 7.65 çaplı ruhsatsız tabanca ve 5 mermi çıktı. Basın açıklaması yapan grupla ilgisi olmadığı anlaşılan Fahri D.gönderildiği adliyece serbest bırakıldı.

VALİLİK KAPISINDA..
Öte yandan, Malatya Valilik binasına girmek isteyen 17 yaşlarındaki E.K.’nin, X Ray cihazından geçerken, cihazın sinyal vermesi üzerine, geri dönüp kaçmaya başladığı, polislerin şahsı kovalayarak yakaladıkları bildirildi. Bu şahsın üzerinde 2 adet kuru sıkı tabanca, 2 şarjer, 1 adet 7.65 çaplı mermi, 1 adet büyük bıçak bulunduğu ve gözaltına alındığı öğrenildi.

DİĞER OLAYLAR..
Polise, 02.20 sıralarında yapılan bir ihbarda da, 44 T 0017 plakalı taksinin sürücüsü Hanifi B.’nin ruhsatsız silah taşıdığı bildirildi. Uyarılan polis ekiplerinden biri, söz konusu taksiyi Eski Köy Garajı Topal Hafız Sokakta durdurdu ve sürücünün üzerinde 1 adet 7.65 çapında ruhsatsız tabanca, 1 şarjör ve 2 mermi buldu. Adliyeye verilen şahıs serbest bırakıldı.

Devriye gezen polis ekibi Kavaklıbağ Mahallesi Halep Caddesi üzerinde 01.00 sıralarında durumundan şüphelendikleri Erhan Ö. Ve Deniz A.adlı şahısları durdurarak aradı. Bu şahıslardan Deniz A.’nın üzerinde 1 adet kuru sıkı tabanca, Erhan Ö.’nün üzerinde ise 1 adet bıçak bulundu. Şahıslar gözaltına alındılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız