SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Önünde Yine Berber Eylemi

A- A+ PAYLAŞ

Belediye önünde bu kez başka bir grup berberin protesto eylemi vardı. Daha önce belediye önünde traş yaparak, Pazar günü izin verilmesini isteyen bir grup berberin bu talebinin kabulüne, son eylemde başka bir grup karşı çıktı.

Malatya Belediyesi'nin önünde toplana bir grup berber, burada alkışlı protestoda bulundu. berberler, Pazar günü tatil yaparak dinlenmek istediklerini ancak, Belediye Meclisi'nce alınan karar gereğince Pazar Ruhsatı verilerek, haksız rekabete neden olunduğunu iddia ettiler.

Berberler, Pazar günü çalışmak isteyen çok az bir grubun isteğini yerine getirildiğini ancak odanın genel kurulunda pazar günlerinin tatil edilmesi için oy birliği ile karar alındığını hatırlattılar.

Berberlerin eylemi olaysız bir şekilde sona erdi.

Bir süre önce de, bir grup berber, belediye önünde traş yaparak, Pazar günü çalışma izni verilmesini istemişti. Belediye Meclisi ise geçen ayki toplantısında, aralarında berberlerin de bulunduğu "Tatil Günü İşyeri Açma Ruhsatı Verilecek" iş gruplarının sayısını "olağanüstü" bir şekilde artırmış, bu durum "Pazar tatilini resmen kaldırıyorlar." yorumlarına neden olmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız