SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Otobüsü Çarptı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yaya geçidi yerine yolun ortasındaki refuje çıkarak karşıya geçmeye çalışan öğrenci, otobüsün çarpması sonucu yaralandı.

Kaza, Malatya merkez İnönü Caddesi PTT binası karşısında meydana geldi. Yolun 50 metre ilerisindeki yaya geçidinden geçmek yerine yolun ortasındaki beton refuje çıkan ilköğretim öğrencisi M.B. (13), Malatya Belediyesi'ne ait M.Y yönetimindeki 44 LD 549 plakalı otobüsün çarpması sonucu ağır yaralandı.

Ambulansla önce Devlet Hastanesi'ne götürülen M.B., ilk müdahaleden sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi. Başlatılan soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Çevreyolu Turgut Temelli kavşağında 27 yaşındaki M.Ş. yönetimindeki otoyla giderken, yol ortasında duraklayan ve sürücüsü belirlenemeyen 06 plakalı araca çarptı. Kazada sürücü, otoda bulunan 24 yaşındaki H.B.C. adlı şahıs ile 26 yaşındaki Y.A. ve 31 yaşındaki S.B. adlı bayanlar yaralandılar. Polis kazaya neden olan aracı ve sürücüyü bulmaya çalışıyor.

Salköprü Mahallesinde F.P. yönetiminde bulunan 44 FV 059 plakalı motosiklet ile M.G.E. yönetiminde olan 44 LH 197 plakalı oto çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

Karakavak Mahallesi Mehmet Ejder Caddesi’nde 16 yaşındaki S.S. ehliyetsiz olarak kullandığı motosikletle 5 yaşındaki M.B.Ö. adlı erkek çocuğa çarparak yaralanmasına yol açtı.

Cemal Gürsel Mahallesi İsmetpaşa Caddesi’nde 25 yaşındaki N.Y. yönetiminde bulunan minibüs ile karşıdan karşıya geçmek isteyen 37 yaşındaki A.K. adlı bayana çarptı ve yaraladı.

İnönü Caddesi Dede Korkut Parkı civarında karşıdan karşıya geçmek isteyen 24 yaşındaki Y.K. adlı şahsa plakasını alamadığı eski kasa Opel marka bir araç çarptı. Araç sürücüsü yaralıyı özel bir hastaneye götürüp tedavi ettirdi ve daha sonra hastaneden ayrıldı. Polis sürücüyü belirlemeye çalışırken, yaralı şikayetçi olmadı.

Zaviye Mahallesi’nde S.K. yönetiminde bulunan 44 HD 759 plakalı oto ile S.K. yönetimindeki 44 KD 179 plakalı otolar çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan 62 yaşındaki F.K. adlı bayan ile Ç.M. adlı şahıs yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız