SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Otobüsü Çocuğu Ezdi

A- A+ PAYLAŞ

Şehir Mezarlığı yakınındaki durakta annesiyle inen çocuk hareket eden otobüsün altında kaldı ve yaşamını yitirdi. Bu arada, Niyazi Mısri Caddesi'nde Pazartesi günü bir kamyonetin çarpması sonucu eşi ölen ve kendi ağır yaralanan kadın da tedavi edilmekte olduğu hastanede öldü.

BELEDİYE OTOBÜSÜNÜN ALTINDA KALDI..
Malatya Merkezden Şehir Mezarlığı hattına çalışan Fuat Kırmızıgül yönetimindeki 44 DR 246 plakalı otobüs durakta durdu ve yolculardan Hatun Kalkan ile oğlu 2 yaşındaki Gürkan Kalkan, ön kapıdan indiler. Otobüs hareket edince düşen Gürkan Kalkan'ın, otobüsün sağ arka tekerinin altında kalarak öldüğü bildirildi. Otobüs sürücüsü gözaltına alındı.

YARALI EŞ DE ÖLDÜ..
Niyazi Mısri Caddesi'nde İ.E. yönetimindeki 44 KV 843 plakalı kargo şirketine ait kamyonetin çarpması sonucu 64 yaşındaki eşi Osman Koç'la birlikte ağır yaralanan ve eşi hastanede ölen 61 yaşındaki Havva Koç da, tedavi edilmekte olduğu Turgut Özal Tıp Merkezi'nde kurtarılamadı.

Gözaltına alınan sürücü İ.E.'nin, polisteki ifadede Niyazi Mısri Camii önüne geldiği sırada iki kişinin yola doğru yürüdüğünü gördüklerini, bu sırada bu kişilere sağ aynası ile vurduğunu, kavşaktan geri dönüp geldiğinde, şahısları kaza yerinde göremediğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız