SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Otobüsü Öldürdü

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:03:04
Belediye Otobüsü Öldürdü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yolun karşısına geçerken belediye otobüsünün çarptığı engelli şahıs hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza,saat 18.45 sıralarında Hükümet Meydanı yanı Ziraat Bankası önünde meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi’ne Mehmet Demir yönetimindeki 44 LD 537 plakalı yolcu otobüsü, İnönü Caddesi'nden Valilik istikametine dönerken, yolun karşısına geçen İbrahim Gül’e (57) çarptı. İbrahim Gül, kaza yerinde hayatını kaybetti.

Ortopedik engelli olan Gül’ün cenazesi ambulansla Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis ekipleri otobüs sürücünü gözaltına aldı.

SIKINTILI NOKTA

Şehir merkezinde trafik yoğunluğunun en fazla olduğu noktalardan birisi olan Ziraat Bankası’nın yan tarafı parkometre ve çift parklardan dolayı trafik akışında sıkıntılar yaşanıyor. Çarşamba akşamı ölümlü kazanın olduğu sırada Ziraat Bankası’nın önünde çelik kasa satılan bir kamyonetin, araç dönüşlerini zorlaştıracak şekilde park halinde bulunduğu, otobüsün virajı bu nedenle geniş almasının da kaza sebeplerinden olduğu öne sürüldü.

OTOBÜSLERİN KARIŞTIĞI KAZALAR ARTTI..

Bu arada, son zamanlarda belediye otobüslerinin karıştığı trafik kazalarında görülen artış dikkat çekiyor.

Hükümet Meydanı yanındaki ölümlü kazadan 2 saat önce de, Fuzuli Caddesi'nde yine belediye otobüsünün çarptığı bir vatandaşın yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Salı gecesi de, Çevreyolu Sanayi kavşağında özel otomobilin belediye otobüsüyle çarpışması sonucu otomobilde bulunan 3 kişi yaralanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız