SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Otobüsünde Taciz

A- A+ PAYLAŞ

30 yaşındaki kadın bindiği belediye otobüsünde saçlarını okşayan ve çeken bir şahıstan şikayetçi oldu. Dabakhane’de de bir bayan tacize uğradığını polise bildirdi.

BELEDİYE OTOBÜSÜNDE..
Battalgazi ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvuran 30 yaşındaki G.N.K. adlı bayan, çalıştığı kuruma gitmek üzere otobüse bindiğini ve kitap okumaya başladığını, otobüs hareket halindeyken saçlarının çekildiğini hissettiğini, önce önemsemediğini, ancak sert bir şekilde çekilince acıyla kafasını kaldırdığını ve arkasını döndüğünde, daha önceden tanımadığı bir şahsın saçlarını tutup, okşadığını fark ettiğini bildirdi. Şikayet üzerine 28 yaşındaki C.A. adlı şahıs “Cinsel Taciz” suçlamasıyla gözaltına alındı.

YOLDA TACİZ..
Dabakhane Mahallesi Sobacılar Sokakta 18.30 sıralarındaki olayla ilgili olarak 22 yaşındaki Ö.Ö. adlı bayan verdiği ifadede, yaya olarak kız arkadaşı ile gittikleri sırada, bir şahsın elbisesinden çekip, anlamadığı sözler söylediğini, gitmesini istediğini, ancak şahsın gitmemesi üzerine polisi aradığını anlattı. Polis 34 yaşındaki R.C. adlı şahsı gözaltına alarak soruşturmaya başladı.

BU DA ANNE VUKUATI..
Öte yandan Çarmuzu Mahallesi’ndeki evinde dövülüp yaralanan 9 yaşındaki M.D. adlı çocuk, öğle saatlerinde evde iken, annesinin dışarı çıkmasını istediğini, kendisinin evde yabancı bir şahsın olması nedeniyle çıkmaması üzerine annesi G.D.’nin kendisini dövüp üzerine sıcak su serptiğini ve dışarıya kaçarak kurtulduğunu öne sürdü. Polis olayla ilgili 32 yaşındaki G.D., 44 yaşındaki N.G. ve 67 yaşındaki M.D. adlı kadınlar hakkında soruşturma açtı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız