SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Otobüsüyle Çarpıştı

A- A+ PAYLAŞ

Belediye otobüsünün otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada, savrulan otomobilde bulunan 5 kişinin yaralandığı bildirildi. İldeki diğer trafik kazalarında da 19 kişi yaralandı.

OTOMOBİL SAVRULDU..
Edinilen bilgiye göre kaza, Beşkonaklar (Sinema) Caddesi'nin Atatürk Caddesi ile kesiştiği kavşakta meydana geldi. A.M yönetimindeki belediye otobüsü, A.A idaresindeki 44 DF 984 plakalı otomobille çarpıştı. Otomobil çarpmanın etkisiyle kaldırıma savruldu.

Kazada otomobil içerisinde bulunan A.A. ve eşi H.A. ile kaldırımda bulunan yayalar A.T., B.T. ve N.B. yaralandı. Yaralılar 112 Ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, otobüs sürücüsü A.M. gözaltına alındı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

DİĞER KAZALAR..
Sağlık Caddesi üzerinde 38 yaşındaki N.Y. yönetiminde bulunan 44..545 plakalı otoyla giderken, 71 yaşındaki yaya M.A. adlı kadına çarptı ve yaraladı.

Hasan Varol Mahallesi’nde 26 yaşındaki M.T. yönetiminde bulunan 23..038 plakalı otonun çarptığı bisikletli 10 yaşındaki T.M.K. yaralandı.

Yeşiltepe Gazi Mahallesi 100. Yıl Caddesi’nde 25 yaşındaki Ö.Ç. adlı bayan sürücü yönetimindeki 44..539 plakalı otoyla 9 yaşındaki M.R.G. adlı çocuğa çarparak yaralanmasına neden oldu.

Hasanbey Caddesi’nde 19 yaşındaki E.Ç. yönetiminde bulunan motosiklet ile 26 yaşındaki A.Ç.’nin yönetiminde bulunan 44..0012 plakalı minibüs çarpışırken, motosiklet sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Çukurdere Mahallesi’nde 37 yaşındaki H.K. yönetimindeki otonun çarptığı 11 yaşındaki S.T. yaralandı.

Çevreyolu Battalgazi kavşağında 29 yaşındaki E.G. yönetiminde bulunan 44..957 plakalı oto ile 39 yaşındaki M.D. yönetiminde bulunan 01..0153 plakalı oto çarpıştı. Kazada 39 yaşındaki İ.H. ve 14 yaşındaki F.H. yaralandı.

Beylerderesi’nde 46 yaşındaki S.M. yönetiminde bulunan 44..270 plakalı kamyon ile 44..317 plakalı otonun çarpışması sonucu oto sürücüsü 39 yaşındaki O.T. ile eşi 27 yaşındaki N.T., çocukları 6 yaşındaki İ.D.T. ve 4 yaşındaki İ.N.T. yaralandılar.

Sivas- Malatya yolu Hasançelebi Kasabası Başkınık köyü yol ayrımında, 25 yaşındaki O.Ö. yönetiminde bulunan 58..285 plakalı oto, dikkatsizlik sonucu şarampola devrildi. 06.30 sıralarında meydana gelen kazada sürücü ile 68 yaşındaki E.Ö., 62 yaşındaki F.Ö., 39 yaşındaki H.Ö. ve 49 yaşındaki M.K. yaralanarak Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Arapgir Malatya yolu Arguvan- Yazıbaşı mevkiinde 32 yaşındaki S.A. yönetiminde bulunan 44..667 plakalı oto, sürücünün dikkatsizliği sonucu devrildi. Kazada sürücü yaralandı.

Malatya- Sivas yolu Arguvan kavşağında 43 yaşındaki N.G. yönetiminde bulunan 72..024 plakalı oto ile 34 yaşındaki L.E.İ. yönetiminde bulunan 12..759 plakalı otoların karıştığı kazada, sürücülerin yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız