SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Para Verdi de..

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da Kulüp Müdürü ve Genel Menajer Orhan İncik, futbolcu ve personele 19 bin 700 TL para dağıttıklarını söyledi.

İncik, Malatya Belediyesi'nden 26 bin TL para aldıklarını kaydederek, "Şuanda kulübümüzde herhangi bir sıkıntı yok. Malatya Belediye Başkan Yardımcımız Ertan Mumcu'dan 20 bin TL para aldım. Bu parayı futbolcularımız ve kulüp personelimize dağıttık. Zaten Türkiye Futbol Federasyonu ulaşım ve konaklama ihtiyacını gideriyor. Bu anlamda biz sezon sonuna kadar bu takımı nasıl devam ettiririz bunun peşindeyiz" dedi.

"BAŞTAN GELEN SIKINTILAR VAR"
Kulübün feshinin söz konusu olmadığını kaydeden İncik, "Baştan gelen sıkıntılar var. Belki de kulübün kapanmasına sevinecekler de var ama peki bu 25 tane insan ne yapacak? Bu futbolcuların tamamına yakını Malatyalı. Kamuoyundaki söylentiler kulübü bu hale getiriyor" diye konuştu.

"HATAY DEPLASMANINA BELEDİYEDEN ALDIĞIMIZ PARAYLA GİTTİK"
İncik, Hatayspor deplasmanının Hatayspor tarafından karşılandığı söylentilerini sert bir dille eleştirerek, "Hatayspor deplasmanını Hatayspor'un karşıladığı söyleniyor. Böyle bir şey yok. Belediye'den 4 bin TL para aldık. Bu parayla Hatayspor deplasmanına gittik. Şuana kadar belediyeden 26 bin TL para aldık. Sağ olsun Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve Belediye Başkan Yardımcımız Ertan Mumcu büyük bir özveriyle yaklaştılar. Ben kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Bizim bir gelirimiz yok. Sezon sonuna kadar belediye destekli olarak deplasmanlara gideceğiz" şeklinde konuştu.

"HASTAYI NASIL TEDAVİ EDEBİLİRİZ BUNU DÜŞÜNMELİYİZ"
20 yıldır sporun içerisinde olduğunu ifade eden İncik, "Bu takımın Malatya'da başında ben varım. Tecrübe ve deneyimim var. Tamamen iyi niyetimizle burada bulunuyoruz. Sağda solda konuşulacağına en sağlıklı bilgiyi benden alabilirsiniz. Kulübe gelen giden yok. Kulüp iyi gittiğinde mi gelinip gidilecek? Bu takım köklü bir kuruluş. Ortada bir hasta var. Bu hastayı nasıl tedavi edebiliriz bunu düşünmeliyiz. Hastaya "Sen öleceksin" denilir mi? Kulübün dışındaki bir takım mihraklar, konuşuyorlar. Bunlar başkanı da, müdürü de, menajeri de yerler" dedi.

İncik, Malatya Belediyesi'nden şuana kadar 26 bin TL para aldıklarını vurgulayarak, "Malatya Belediyesi'nden Hatayspor maçı sonrası 20 bin TL para aldım. Futbolcu ve kulüp çalışanlarına ödeme yapıldı. Bunun bütün belgeleri de elimde mevcut. Bunun haricinde kulübün İAŞE'sini de aldık. Sezon sonuna kadar belediye destekli olarak kulübü götüreceğiz. Şuanda herhangi bir sıkıntı yok. Ankara Demirspor deplasmanına gideceğiz. Çocuklar Hatayspor karşısında aslanlar gibi mücadele etti" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız