SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Personeli Kazada Öldü

0
Güncellendi - 2018-04-24 06:16:40
Belediye Personeli Kazada Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesi'nde yaşanan kazada Bayram Çolaklı yönetimindeki 44 LV 767 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak beton bariyerlere çarptı. Çevredekilerin durumu sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, sürücü Bayram Çolaklı’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri tarafından olay yerinde yapılan gerekli incelemelerin ardından sürücünün cenazesi otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde çalıştığı öğrenilen ve emekliliğine 5 ay gibi kısa bir süre kaldığı belirtilen 52 yaşındaki Çolaklı’nın cenazesinin Dilek Mahallesi'nde toprağa verildiği bildirildi.

PATPAT'TAN DÜŞTÜ ÖLDÜ..

Bu arada Malatya'nın Arapgir ilçesinde çapa motoruyla yaralanan yaşlı adam hayatını kaybetti.

Olay, Arapgir ilçesine bağlı Onar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 64 yaşındaki Abdulbaki Özmen, bahçesinde çapa motoru ile çalışırken aniden fenalaşarak çapa motorunun önüne düştü. Kazada bacakları parçalanarak ağır yaralanan yaşlı adamın akşam eve gelmediğini fark eden mahalle sakinleri, Özmen'i bahçesinde kanlar içerisinde yerde yatarken buldu.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin incelemesi sonucu yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından cenaze Malatya Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Yaşlı adamın kesin ölüm nedeni, yapılan otopsinin ardından belli olacak.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız