SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Personeline Eğitim

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:07:16
Belediye Personeline Eğitim
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın büyükşehir olmasıyla birlikte merkez ilçe statüsü kazanan Yeşilyurt Belediyesi, 'Mali Hizmetler Mevzuatı' konusunda personele seminer verdi. 

Mahmut Çalık Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen seminer kapsamında, Defterdarlık Uzmanı Murat Tunç, Yeşilyurt Belediyesi'nde çalışan 20 personele eğitim verdi.

Seminer sonunda Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından Mali Hizmetler Müdürlüğü personeline katılım belgesi, eğitimi veren Defterdarlık Uzmanı Murat Tunç'a da teşekkür belgesi takdim etti.

Polat, hizmet içi eğitimlerine büyük önem vereceklerini kaydederek, "Dönem bilgi dönemidir. Bilgi en büyük hazinedir, sermayedir. Yeni dönemde ayakta kalacak olanlar, bilgiyi en doğru şekilde kullanacak olanlardır. Yeşilyurt Belediyesi olarak bilgiyle büyüyeceğiz, bilgiyle yöneteceğiz ve gideceğimiz yolda mesafe alacağız. Bunun gibi AR-GE ve eğitim seminerlerine önem vereceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız