SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Sarayı İçin Kredi Talebi!

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısını tek oturumda tamamladı ve gündemindeki bazı konuları karara bağlarken, bazıları komisyona havale edildi.

Belediye Meclis toplantısı ile ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten özetle şöyle:

"Belediye Meclis Salonu’nda saat 14.00’de Belediye Başkanı H.Cemal Akın başkanlığında yapılan toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra Meclis Başkanlığı’na sunulan gündem dışı 3 teklif görüşülerek karara bağlandı..

..Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bazı Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere İller Bankası’ndan 33.161.650.- YTL kredi alınması yönündeki teklif de görüşülerek kabul edildi. İstenilen bu kredinin, 10 milyon YTL’sinin Belediye Hizmet Binası, 10 milyon YTL’sinin Güney Kuşak Yolu, 4.096.650 YTL’sinin Yol Asfalt ve İtfaiye Müdürlüğü’ne araç alımı, 1.565.000 YTL’sinin İçmesuyu Denetim Sistemi (SCADA), 2.5 milyon YTL’sinin sosyal içerikli projeler ve 5 milyon YTL’sinin de Sümerpark projesinin tamamlanması için istendiği kaydedildi.

Denetim Komisyonu’nda çalıştırılmak üzere 6 personelin görevlendirilmesi hususundaki teklif de Meclis tarafından görüşülerek kabul edildi.

Belediye Meclisi gündeminde bulunan Cevatpaşa Mahallesi’ndeki bir yere görevi başında şehit olan Uzman Çavuş İhsan Alpay’ın isminin verilmesi yönündeki talep, İmar Komisyonu’na havale edilirken, Malatya ile ilgili kurulan bütün dernek ve vakıfları bir çatı altında toplayan kısa adı MASTÖB olan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği’ne Malatya Belediyesi’nin de üye olması ise Meclis tarafından kabul edildi.

Belediye Meclisi gündem maddeleri içerisinde bulunan İmar konularını da görüşerek karara bağladı. Bazı imar maddeleri hususunda karar alınırken, bazı imar maddeleri ise İmar Komisyonu’na havale edildi.

Öte yandan Belediye Meclisi, Mart Ayı Olağan Toplantısı’nın 7 Mart 2007 Çarşamba günü saat 14.00’de yapılması için karar aldı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız