SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Sendikayla Anlaştı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya varıldı.

Hizmet İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri yaptığı açıklamada, "1 Ocak 2010'da yürürlüğe girecek olan Malatya Belediyesi ile toplu iş sözleşmesi görüşmelerimiz sonuçlandı. İki yılı kapsayacak olan toplu iş sözleşmesinde birinci yıl için yüzde 13, ikinci yıl için ise enflasyon artı yüzde 5 artırım gerçekleştirildi" dedi.

"Toplu iş sözleşmesinin işçi lehine sonuçlanması için en iyisini yapmaya çalıştık" diyen Bünyamin Geleri, Malatya Belediyesi'nde çalışan 316 işçiyi kapsayacak olan toplu iş sözleşmesinde mutabakata varılıp mutlu sonuçlanması nedeniyle Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür etti.

Geleri, "Toplu iş sözleşmesinde mutabakata varılması, sayın belediye başkanımızın insana ve emeğe verdiği değeri bu toplu iş sözleşmesinde göstermiştir" ifadelerini kullandı.

Malatya Belediyesi'nde önümüzdeki günlerde toplu iş sözleşmesi imza töreni düzenleneceği kaydedildi.

Bu arada, Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş ile Hizmet İş Sendikası arasında, 518 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin de devam ettiği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız